Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tarskeresésnél ez szüli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarskeresésnél ez szüli a férfiak egy jórészének nők iránti gyűlöletét?

Figyelt kérdés

Szóval hogy nem látnak bele a másik (nők) fejébe? Egy nő sokkal több, erősebb, biztatobb visszajelzeseket kap ha tetszik egy férfinak, vagy úgy egyáltalán tetszik a másik nemnek. A nők viszont jatszmaznak sokszor még azzal is aki tetszik nekik. Egy nő hamarabb levagja hogy tetszik a másiknak, már pusztán felszínesen is (eleve a jeleket is jobban fogják), sok férfi meg semmit nem kap (vagy ha kap fel se tűnik neki, mert annyira észrevehetetlen), semmi érdemlegest, mondjuk átlagos vagy rád se néznek nagyon, de egy ronda csajt is azért van hogy megmegnéznek, odamennek hozzá ismerkedni, masnem a lány barátai dicsérik milyen szép, az átlag fickó meg azt hiszi egy utolsó selejt, mert alig kap valami visszajelzest, pedig talán lenne esélye lányoknál csak így megse próbálja.

Vagy Pl. udvarolsz neki, ő tudja miért, neki is bejossz talán mert hagyja, de mondjuk egy idő után kivag, vagy friendzoneba tesz és azt se tudod meg fixen hogy mi volt a gond hogy tetszettél e neki egyáltalán (add kis jeleket de a végén persze mindent letagad), vagy mindent bekepzeltel, hogy csak szórakozott veled. Azt se tudod meg mi a gond. Biztos van olyan nő aki megmondja, hogy ja bejottel egy kicsit, de ez meg az nem tetszett, ezen változtass, ezért nem kellesz, de nem sok, erre se veszik az energiát általában csak megszakitjak a viszonyt veled, vagy te rád mindig haverkent tekintettemet kapsz, közben lehet nem úgy lett volna ha másként lép fel a fickó. Szóval szerintem sok férfi ugyanabba a hibába esik bele állandóan, mert nem kap semmi érdemleges kritikát. Majd megutalja az egész női nemet, mert nem tudja mi a baj vele és elkezdi olyan sablonos dolgokra fogni, mint hogy a nők a pénzre mennek, mind felszínes, csak a legjobb 10%-nak lehet nője, meg a külföldieknek 🤣 ez meg az.

2020. ápr. 23. 21:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem az szüli a gyűlöletet, hogy amikor egy nő panaszkodik, "önsajnáltat", azt általában támogatják és egyetértenek vele.

Ha egy férfi akkor meg a lesajnálást kapja meg mindenféle jelzőket. Itt lép érvénybe az, hogy a gyűlölet gyűlöletet szül, végül már egy soha véget nem érő kör lesz belőle, egy uroborosz.

Első bekezdésedre: a nőknek alapból mikor testbeszéded olvasnak több receptoruk működik egyszerre mint a férfiaknak. Hamarabb észrevesznek jeleket, és magukból kiindulva azt hiszik hogy a férfiak is, de nem.

Második bekezdés: igazából mindenkinek szíve joga hogy kit utasít el, de tény hogy a nők indokait nem kell megfejteni, mert nem is lehet. Amíg egy férfi megtudja fogalmazni, addig egy nő előkapja a "nem akarok most párkapcsolatot" kártyát, amiből aztán semmi nem derül ki és ezernyi oka lehet.

2020. ápr. 23. 21:54
 2/64 anonim ***** válasza:
87%

Ennek a fórumnak ez a része semmi másról nem szól csak a másik nem iránti rinyáról. Lehet N v F tök mind 1.

Anonim oldalon vagyunk mindenki úgy rinyálhat ahogy akar.

Nem mint ha változna tőle bármi is.

De ez a hely a luzerek tanyája és szerintem 10 év múlva is az lesz.

Mi ezen a nagy szám.

2020. ápr. 23. 21:57
 3/64 A kérdező kommentje:
Ha nincs a gyakorikerdesek, attól még a problémák léteznek. De vegyük pl. a közösségi oldalakat(Insta, face). Egy átlagcsaj hány likeot, hozzaszolast, kommentárt kap egy kép után mondjuk, hány meg hány férfi érzékelteti hogy mint nő, nemileg odavan érte, ér valamit? És egy átlag férfi? 😂 Nem véletlen van annyi önbizalomhiányos, megkeseredett, nőgyülő, fel sem tudják magukat rakni a térképre, azt se tudják kinél próbálkozanak, mert ha nem vagy egy Bratt Pitt max az anyádtól kapsz egy dicséretet a pofidra 🤣 és ez oké is valahol, így termeszetes ugye. Csak a modern(mobil)világ, az internet nagyon eltolta a nők önértékelését, egóját, elvárásait a férfiakhoz képest, már túlságosan is.
2020. ápr. 23. 22:11
 4/64 anonim ***** válasza:
83%
rinya
2020. ápr. 23. 22:24
 5/64 anonim ***** válasza:
86%

Attól hogy emberek egy más platformon vagy oldalon csinálják ugyanezt a rinyát. Az nem változtat a dolgon.

A párkapcsolat nem egy alapvető emberi jog.

Csak erre az emberek 90%-a magától sosem fog rájönni.

Valaki elhitette az emberekkel hogy ők csak úgy számítanak kvázi embernek hogy van pákaácslatunk.

Ők ezt el is hitték(úgy átlag 80%-ban) és elkezdtek ezen kattogni mint a narkós akinek nincs heroinja.

Ez csak pszichológia meg manipuláció. Dettó mint a marketing ipar. Vagy az hogy a politikusok valójában szolgák bár ez a valóságban pont fordítva működik.

Itt tökéletes mintát lehet kapni arról hogy emberek hogy befolyásolhatók FB-vel Instával ilyen közösségi szarokkal... A párkapcsolat hiánya ennek csak 1 tünete. Freud fogd meg a söröm.

2020. ápr. 23. 22:26
 6/64 A kérdező kommentje:
Rinya, de mindennek van oka... Átlag Jóska nem érdekel senkit. Átlag Julis igen. Átlag Jóska egy része leszaarja addig megy amíg valaki igent nem mond, a másik fele meg "incel" lesz, mert kerüli a kudarcokat, főleg ha kap egy pár olyat mint amit fentebb írtam. És többek közt itt veri le a nőkön. Átlag Maris meg válogatthat, ha nagyon akar, ő mindig tisztában van azzal hogy kihez lehetne nyúlni... Max azért sír mert fullos Pityut nem érdekli. Jóska meg kB. senkirol nem tud akit érdekelne konkrétan és bezarkozik, elméleteket kezd el gyártani, depressziós lesz a nők irányában és meginkabb taszitja őket.
2020. ápr. 23. 22:34
 7/64 A kérdező kommentje:

"Valaki elhitette az emberekkel hogy ők csak úgy számítanak kvázi embernek hogy van pákaácslatunk."

Ez szerintem 100 éve és 500 éve is így volt, attól hogy neten nem sirhattak ki. És a nők is nyavajognak sok mindenért, pl. hogy csak szexre mennek a férfiak, nekik is van bizonytalanság a tarskeresésben. De arrol beszélek, hogy a férfiak jórészének még önbecsülése sincs nemileg, egy nő legalább tudja hogy megakarja húzni valaki, xy meg talán komolyabbat is akar, de ők nem jók, mert z nem. Átlag szingli Jóska mit tud? Ki akar tőle bármit is nemileg, kinek lehet esélye? Semmit nem tud, csak malmozhat, meg kockaztathat, sokan viszont belefasulnak és lesznek "incelek".

Ja és igen úgy számítunk kerekegész boldog embernek, ha értékel a másik nem szerintem... Ha flörtölnek velünk, ha látjuk hogy valaki akar minket. Ha mint férfiak néznek valamibe. Lehetsz te jó ember, de ha nem vagy jó férfi depressziós leszel, mert elsődleges ösztön a szaporodási (kapcsolat, szerelem, társra vagyasra való) vágy.

2020. ápr. 23. 22:47
 8/64 anonim ***** válasza:
75%

"Lehetsz te jó ember, de ha nem vagy jó férfi depressziós leszel"

Ez nem igaz egy csomó ember van F v N is aki szimplán nem foglalkozik ezzel tudósok művészek.... ők általában a munkájuknak élnek és átlag sokat is érnek el vele.

Az akikről te beszélsz akik itt sírnak ők egy 2-3%-os

kapcsolatfüggő kisebbség. Csak azért tűnik soknak mert napi 1.000 kérdésben megy a rinya.

Bár egyébként ezeket úgy sem hiszed el mert olyan vagy mint egy Lapos Föld hívő. Szóval én befejeztem viszlát.

Ja és a rinya semmin nem változtat. Bár úgy is fogsz rinyálni.

2020. ápr. 23. 23:07
 9/64 anonim ***** válasza:
31%

"Ez nem igaz egy csomó ember van F v N is aki szimplán nem foglalkozik ezzel tudósok művészek.... ők általában a munkájuknak élnek és átlag sokat is érnek el vele."

Pont hogy nagyon sok művész depressziós és pont ezért menekül a munkájába. Azt se tudhatod, hogy milyen belső harcokat vívnak a magánéletükben, mert nyilván nem teregetik ki a szennyest. Kivételek lehetnek ez alól mondjuk a zenészek, ők van hogy pont erről írnak számot. De egy festő képeiből is sok mindent ki lehet olvasni, ha tudja az ember mit kell figyelni.

Na mindegy, lényeg hogy nem tudhatod foglalkozik e ezzel. Ki tudja hányszor sírta már tele a párnáját, csak azt te nem láttad.

2020. ápr. 23. 23:16
 10/64 A kérdező kommentje:
63%-os érdemi hozzászolasod van ahhoz amit írtam vagy csak ez a nem letszukseglet a párkapcsolat téma? Meg a cinizmus... Ez egy komoly kérdés, én értelek, nem annyit kérek hogy "rinya" hanem tetelesen kezdjel bele a cáfolásba. Ja hogy nem menne? Te is tudod hogy igazam van... Ez egy kör problémája, te 2, 3 %-ra teszed, én minimum 20 %. Élőben én sem "rinyálok" főleg nem idegennek, pláne nem nőnek, nőkről. És nem rinya ez igazából, ezek kész tények, én leirtam egy ok-okozatot, lehet cáfolni. Baromság egyébként ez az elméleted is hogy jaj pár kapcsolatfüggő, fsz_t, szerintem az emberek nagy többsége nem aszexualis, aromantikus. És a nagyreszenek igenis van szüksége visszaigazolasra, igenis jólesik neki a bók a nemiségére is, igenis akar magának társat és előrébb van neki egy igaz szerelem mint bármilyen művészet, meg karrier... Igenis férfinak, nőnek akarja érezni magát és ehhez kell a másik nemnél való elismerés, érdem, siker.
2020. ápr. 24. 01:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!