Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tarskeresésnél ez szüli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarskeresésnél ez szüli a férfiak egy jórészének nők iránti gyűlöletét?

Figyelt kérdés

Szóval hogy nem látnak bele a másik (nők) fejébe? Egy nő sokkal több, erősebb, biztatobb visszajelzeseket kap ha tetszik egy férfinak, vagy úgy egyáltalán tetszik a másik nemnek. A nők viszont jatszmaznak sokszor még azzal is aki tetszik nekik. Egy nő hamarabb levagja hogy tetszik a másiknak, már pusztán felszínesen is (eleve a jeleket is jobban fogják), sok férfi meg semmit nem kap (vagy ha kap fel se tűnik neki, mert annyira észrevehetetlen), semmi érdemlegest, mondjuk átlagos vagy rád se néznek nagyon, de egy ronda csajt is azért van hogy megmegnéznek, odamennek hozzá ismerkedni, masnem a lány barátai dicsérik milyen szép, az átlag fickó meg azt hiszi egy utolsó selejt, mert alig kap valami visszajelzest, pedig talán lenne esélye lányoknál csak így megse próbálja.

Vagy Pl. udvarolsz neki, ő tudja miért, neki is bejossz talán mert hagyja, de mondjuk egy idő után kivag, vagy friendzoneba tesz és azt se tudod meg fixen hogy mi volt a gond hogy tetszettél e neki egyáltalán (add kis jeleket de a végén persze mindent letagad), vagy mindent bekepzeltel, hogy csak szórakozott veled. Azt se tudod meg mi a gond. Biztos van olyan nő aki megmondja, hogy ja bejottel egy kicsit, de ez meg az nem tetszett, ezen változtass, ezért nem kellesz, de nem sok, erre se veszik az energiát általában csak megszakitjak a viszonyt veled, vagy te rád mindig haverkent tekintettemet kapsz, közben lehet nem úgy lett volna ha másként lép fel a fickó. Szóval szerintem sok férfi ugyanabba a hibába esik bele állandóan, mert nem kap semmi érdemleges kritikát. Majd megutalja az egész női nemet, mert nem tudja mi a baj vele és elkezdi olyan sablonos dolgokra fogni, mint hogy a nők a pénzre mennek, mind felszínes, csak a legjobb 10%-nak lehet nője, meg a külföldieknek 🤣 ez meg az.

2020. ápr. 23. 21:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
75%

Jó legyen igazad ÉS ? Ez nem változtat azon a tényen, hogy ez a fórum csak centralizált egy probléma típust.

Pont az ilyen hisztis embereket mint TE.

Teheted ezt az arányt 20%-ra, 50-re, de akár 90-re is, senkit nem fog érdekelni. És hibáztathatsz érte akit csak akarsz dettó senkit nem érdekel.

2020. ápr. 24. 02:02
 12/64 anonim ***** válasza:
100%

Túlbonyolítod. Van az a nagyon jó mondás, hogy "ne azt nézd mit mondok, hanem azt nézd, hogy mit teszek"

A nő, aki azt mondja azért nem kellesz neki, mert túl alacsony vagy hozzá, majd összejön egy nálad is alacsonyabbal.

A nő, aki azt mondja, hogy azért nem kellesz neki, mert nem elég stabil az egzisztenciád, aztán összejön egy léhűtő trógerrel, akit hónapokig ő tart el és esetleg még kap is érte hálából 1-2 sallert.

A nő, aki azt mondja, hogy azért nem kellesz neki, mert nem érzi, hogy gördülékeny lenne veled a beszélgetés, aztán összejön egy olyannal, aki 3 órás sörözés alatt kiprésel magából 4 kemény mondatot, amúgy ilyen szájhúzós, vállvonogatós flegma gyökér.

Teljesen felesleges túlelemezni ezeket. Ebbe betegedtem bele, közben meg hagyni kellett volna az egészet, mert csak tévútra vitt.

Amúgy meg inkább ne kapjon egy férfi bókot, de ha valaha egyszer is kap, az őszinte legyen.

Sokra megy azzal, ha ráveszed a nőket, hogy kamuból bókoljanak. Ugyanaz, mint mikor a fogyatékost különlegesnek hívjuk. Attól még nem fog meggyógyulni vagy alkalmas lenni adott munkakörökre, esetleg magára az önellátásra.

Vagy ha a cigányt romának vagy kreolnak hívjuk, a b. zit meg melegnek, se lesz kevésbé előítéletes velük az, aki amúgy is előítéletes.

Ezek ilyen "nesze semmi fogd meg jól" léleksimogatások.

2020. ápr. 24. 06:02
 13/64 anonim ***** válasza:
35%

Egyébként személy szerint nem gyűlölöm a nőket. Túlléptem már ezen régen. Egy élőlényt felesleges gyűlölni az ösztönei, a biológiai működése miatt. Mintha az oroszlánt gyűlölnéd, mert nem vegetáriánus.

Magamat gyűlölöm, amiért megszülettem egy olyan férfi testbe, amit nem képes egyetlen nő sem vonzónak tartani.

2020. ápr. 24. 06:07
 14/64 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, javítsd ki magad arra, hogy akit nem képes egyetlen JÓ nő sem vonzónak tartani. Ugyanis ezen van a hangsúly nálatok.
2020. ápr. 24. 12:38
 15/64 A kérdező kommentje:
14-es ha én kaptam valaha bókot, flörtöt,, ha volt olyan lány aki értékelt valamire az mindig vonzó nő volt szinte. Ennyit arról, hogy jaj a nem vonzó nők. Azoktól nem kapsz semmit és általában fintorognak csak, de leginkább csak atneznek rajtad akkor is ha jó csávó vagy, mert gyűlölnek, hogy nem kaphatnak meg, meg milyen szemét tipikus férfi vagy, miért a barátnőjével foglalkozol stb. Ha nem is ilyenek, akkor meg nincs semmi önbizalmuk még szemezni se, vagy valami. Szóval a nem vonzó nőktől aztán a büdös életben nem kapsz általában semmi visszajelzést, flörtöt semmit. Akkor van szerencséd ha a vonzó, pozitív jó csajoktól kapsz. Átlag Jóskát nem értékeli senki, mert ő azt az ingerkuszobot nem éri el.
2020. ápr. 24. 13:16
 16/64 anonim ***** válasza:
80%
Szóval te is várod a vonzó csajokat, oké. A nem vonzó csajok is próbálnak flörtölni, csak elég nehéz úgy észrevenni, hogy rájuk se néznek.
2020. ápr. 24. 13:21
 17/64 anonim ***** válasza:
22%
#14 Én egy férfit se ismerek, akinek csak a top csajok jók. Ne magadból indulj ki. Mellesleg a szépség relatív. Aki nekem tetszik, az másnak nem vagy fordítva. Ezért van az, hogy nőként kb mindegy hogy nézel ki. Nekik viszont 90%-ban csak a magas, izmos, nagy farkú, jóképű (esetleg gazdag) férfiak kellenek. Ezt nem képesek sokan megérteni, hogy amíg van 500 féle nő, aki vonzó a férfiak számára, addig van 1 féle férfi, aki vonzó a nőknek.
2020. ápr. 24. 14:05
 18/64 A kérdező kommentje:
16-os ez a kérdés nem rólam szól, mert én kaptam úgyahogy jeleket. De ám nem igaz, hogy a nem vonzó csajokra rá se néznek... Meg az hogy kinek mi a vonzó az szubjektív. Én inkább úgy mondom hogy átlagos, vagy alatti számomra na az ilyen csajokat alig látom flörtölni. A jó nők annál inkább, sokkal pozitívabbak. És a problémám az, hogy átlag Jóska azért veri itt a billentyűzetet mert átlag Maris szarba se nézi. Kaptam privatotx hogy Jóskanak is a jó csaj kéne, nem örülne szerintem Marisnak, de Maris fennt hordja az orrát...
2020. ápr. 24. 14:07
 19/64 A kérdező kommentje:
De nem is az hogy fennt hordja az orrát, mert nem akarok nőgyűlölő kérdést csinálni belőle. Hanem Jóska nem tud semmiről pont erről van szó. És még tesznek rá egy lapáttal amikor itt elkezdik mondogatni pl. hogy utcára, boltba, buliba, színházba, suliba sehova se azért megyek hogy ismerkednek. Jóska rideg picc@kat lát csak a saját szemszögéből és elkezdi meggyulolni magát (mert értéktelennek tartja), meg a másik nemet is.
2020. ápr. 24. 14:12
 20/64 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes. Én nő vagyok, és nem ronda meg kövér, de a férfiak még a fejüket is elfordítják, nemhogy odanéznének. Biztos van olyan nő, akinek szívesen vennék a közeledését, de az meg válogathat a férfiak között, úgyhogy nem valószínű, hogy Jóska lesz a befutó. :D Az meg, hogy egy-két nő leírja itt, hogy xy helyekre nem ismerkedni mennek, az nem azt jelenti, hogy minden nő ugyanígy gondolja. Legalább akkor azt vennetek észre, hogy mosolyog rátok valaki.
2020. ápr. 24. 14:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!