Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél mennyire hátrány, ha egy férfinak rothad a fogsora? Vannak nők akik ezt elnézik? Mivel lehet kompenzálni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 15:49
1/13 anonim válasza:
Igénytelenség, hogy hagyod... Egy igénytelen nő talán elnézi neked
2/13 anonim válasza:
Szerintem ez elég nagy probléma, a higiénia teljes hiányára utal ami nagyon visszataszító.
Tudom drága az új fogsor de annyiféle megoldás van már rá hogy biztos te is találnál neked megfelelőt.
3/13 anonim válasza:
Kompenzálni például fogorvossal lehet. Elég nagy hátrány, igen, már csak a szag miatt is.
4/13 anonim válasza:
TB-re megcsinálja minden fogorvos ezt, könyörgöm!
5/13 anonim válasza:
Áruld már el, hogy a francba lehet eljutni odáig, hogy rohadjon az egész fogsorod? Jézusom... Ez az egyik olyan dolog, ami abszolút kizáró tényező nálam!
6/13 anonim válasza:
Egy munkatársamnak a dohányzástól van két szép nagy sárga lyuk az első két fogán, mikor nevet nagyon látszik. Van nője. Bár gondolom az is olyan lehet...
7/13 anonim válasza:
Kizáró ok lenne , igénytelen vagy !
8/13 anonim válasza:
Nekem kizáró ok lenne. Én évente járok szűrésre, pedig általában semmi baja a fogamnak, és szerintem ez a minimum. Ha enyhén sárgás lenne, az nem zavarna, mert arról nem is mindig tehet az ember (fogorvos mondta), de a rohadás más téma...
9/13 anonim válasza:
Kizaro ok!!!!! Nem kell egy csoves kaliberu pasas.......
10/13 anonim válasza:
Igénytelen kutya nőket szerintem nem zavarja, megveszitek estére a 4liter bástya bort, oszt megisszátok. Utana megnyaljátok egymás ínyét, oszt alvás. Ez ilyen csöves tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!