Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél nagy hatrányt jelent, ha szerető voltam korábban?
Sziasztok,
Még mielőtt mindenki elítélne, hogy ribi vagyok, jelezném, hogy férfi vagyok. :)
A sztori nem olyan egyszerű.. Alapjában véve mindig hosszú kapcsolatban gondolkodom, sosem volt még egyéjszakásom és szerető sem voltam egészen eddig. Évekig tartó párkapcsolataim voltak, sosem csaltam meg senkit, és mindig őszinte voltam.
Új munkahelyre jöttem 1 éve, és itt megismertem kolléganőmet, akivel csak barátok voltunk. Nekem nem volt senkim, neki van férje, gyereke. Mégis összegabalyodtunk, hónapokig tartott a viszony, de pár hete véget ért. Nem volt érzelmek mentes ez az időszak, szóval nem csak 2 test voltunk egymásnak.
Szeretnék újra ismerkedni, komoly kapcsolatot keresni, de nem tudom, hogy egy ilyen románc mennyire számít negatívan. Mivel őszinte ember vagyok, biztosan elmondanám a másik félnek, bár nyilván nem az első randi első 5 percében.
Titeket ez taszítana? Ha tetszene a másik fél, belsőre és külsőre egyaránt, akkor ez elég lenne ahhoz, hogy elmenjen tőle a kedvetek?
31F
" akkor neki igazabol nem sok felelossege volt a dologban. "
Onnantól kezdve, hogy tudja a másik állapotát, ugyanolyan bűbössé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!