Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrányban leszek társkeresésnél, ha nem végeztem egyetemet?
Az egyetem egy dolog.
Az meg egy másik, hogy lehet e miről beszélni veled, hogy érdekel e valami az életben, ami kicsit is értelmiségi dolog, hogy nyitott vagy e a téged körülvevő világra.
Ez utóbbiak sokkal fontosabbak, mint a konkrét papír, ezektől leszel intelligens ember, nem attól, hogy szakbarbár módon szereztél egy diplomát, de csak a delfinek táplálkozási szokásaihoz értesz, mert semmi mással nem foglalkoztál az egyetemen.
Sok egyetemistának ugyanúgy annyi célja van az egésszel, hogy jól érezze magát, menjen egyetemi rendezvényekre, bulikra, kihasználja a diákoknak járó kedvezmények és pár évig még elhúzza a "miért nem dolgozol és vagy önálló" kérdéseket. Meg emellett a végén kapnak valamit.
Nem gondolom, hogy minden egyetemista konkrét életcéllal és tervekkel csinálja a sulit.
A párkapcsot nem befolyásolja. Az ország kb 70%-ának nincs is diplomája.
Nekem van egy BA még sincs kapcsom nem lettem tőle kellendöb. Ha ez érdekel.
Hűű.. most le fogom törni az illúziódat. :D
Páromnak csak érettségije van, és a tesco-ban dolgozik árufeltöltőként, előtte biztonsági őr volt. 4 éve boldog kapcsolatban vagyunk.
Ha valójában nincsenek céljaid az életben, az jelent komoly hátrányt és nem egy sz..ros papír, amivel esetleg kitörölheted a popsidat.
Több egyetemi szakba kezdtem bele es egyiket sem fejeztem be.
Ez engem neha zavar egy kicsit, de nem bantam meg. Röviden: volt (es van) bennem törekves es vittem valamire.
A nöknel pedig akkor is vlt sikerem, amikor megcsak probaltam feltapaszkodni kudarcaim romjairol. Szerintem sokkal inkabb az szamit, hogy latjak e benned az elszantsagot, hogy ne engedd el magad.
Az a gáz,hogy ennyire izgat más emberek véleménye és nem élvezed azt,amit csinálsz,nem a diplomád hiánya.
Üdv:egy jövendőbeli diplomás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!