Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy hátrányban leszek társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrányban leszek társkeresésnél, ha nem végeztem egyetemet?

Figyelt kérdés
Ez nagyon gáz?Egy tanulatlan senkinek fognak nézni,akinek semmi célja nem volt az élettel?

2017. máj. 22. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Az egyetem egy dolog.

Az meg egy másik, hogy lehet e miről beszélni veled, hogy érdekel e valami az életben, ami kicsit is értelmiségi dolog, hogy nyitott vagy e a téged körülvevő világra.

Ez utóbbiak sokkal fontosabbak, mint a konkrét papír, ezektől leszel intelligens ember, nem attól, hogy szakbarbár módon szereztél egy diplomát, de csak a delfinek táplálkozási szokásaihoz értesz, mert semmi mással nem foglalkoztál az egyetemen.

2017. máj. 22. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
igen
2017. máj. 22. 20:54
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Sok egyetemistának ugyanúgy annyi célja van az egésszel, hogy jól érezze magát, menjen egyetemi rendezvényekre, bulikra, kihasználja a diákoknak járó kedvezmények és pár évig még elhúzza a "miért nem dolgozol és vagy önálló" kérdéseket. Meg emellett a végén kapnak valamit.

Nem gondolom, hogy minden egyetemista konkrét életcéllal és tervekkel csinálja a sulit.

2017. máj. 22. 21:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet így lebontani. Nekem ha minden jól megy diplomám lesz, de nem nézem le azt akinek nincs. Inkább az a vicces, hogy valakit meg az zavar ha diplomád van. Ego kérdést csinálnak belőle. Nem papír függvénye, hogy mennyire okos valaki.
2017. máj. 22. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

A párkapcsot nem befolyásolja. Az ország kb 70%-ának nincs is diplomája.

Nekem van egy BA még sincs kapcsom nem lettem tőle kellendöb. Ha ez érdekel.

2017. máj. 22. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Hűű.. most le fogom törni az illúziódat. :D

Páromnak csak érettségije van, és a tesco-ban dolgozik árufeltöltőként, előtte biztonsági őr volt. 4 éve boldog kapcsolatban vagyunk.

Ha valójában nincsenek céljaid az életben, az jelent komoly hátrányt és nem egy sz..ros papír, amivel esetleg kitörölheted a popsidat.

2017. máj. 22. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell diploma ha mekibe akarsz melózni :D
2017. máj. 22. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:
5%
Egyértelműen. Itt már többször hangoztatták, akinek nincs diplomája, az nem is ember.
2017. máj. 22. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Több egyetemi szakba kezdtem bele es egyiket sem fejeztem be.

Ez engem neha zavar egy kicsit, de nem bantam meg. Röviden: volt (es van) bennem törekves es vittem valamire.

A nöknel pedig akkor is vlt sikerem, amikor megcsak probaltam feltapaszkodni kudarcaim romjairol. Szerintem sokkal inkabb az szamit, hogy latjak e benned az elszantsagot, hogy ne engedd el magad.

2017. máj. 22. 21:18
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

Az a gáz,hogy ennyire izgat más emberek véleménye és nem élvezed azt,amit csinálsz,nem a diplomád hiánya.

Üdv:egy jövendőbeli diplomás

2017. máj. 22. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!