Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tarskeresesnel hogyan oldhato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarskeresesnel hogyan oldhato fel az alabbi problema? F/31

Figyelt kérdés

Tarskereson probalok part talalni, sajnos keves sikerrel. A fiuk altalaban rogton a szexre ternek ki egy chateles alkalmaval, vagy perverzek. Nagy esellyel egy haveri tarsasaggal szivatjak a tarskereso lanyokat. A lanyok emiatt egyaltalan nem valaszolnak csak egy rekord magas szintu ugynevezett ferfias frappans rogtonszerelmes leszek bele tipusu uzenetre, amit en mint tarskereso fiu nagyon nagy erofeszitesek aran tudok csak kisajtolni magambol, igy a beszelgetes ahogy halad, egyre unalmasabba valik mind a lany mind az en szamomra. Nem erdeklodnek irantam es en meg bosszantani kezdem magam, hogy miert nem figyel az eppen aktualis lany arra amit mondok vagy miert nem kivancsi ram, miert nem erdeklodik. Sokszor kapkodok. 10 perc utan fbook vagy szemelyes tali utan kuncsorogva, de tartozkodo valaszt kapok. Eloben sokkal konnyebb lenne talan eladnom magam.

(Diszkot, bulikat, ivaszatot nem szeretem)

2017. jan. 15. 05:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Sajnos nehéz társat találni,társkeresőkön is lehet társat találni csak nagyon nehéz,szerencse kell hozzá és kitartás!

Sok ismerősömnek sikerült társat találni pl.chat.hun,páratlan.hu,love.hun,ismeretlenek.hun!

ezeken sikerültek nekik,sok sikert és szerencsét kívánok! 30N

2017. jan. 15. 05:44
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Csak saját tapasztalatról tudok írni. Vegyük a mai reggelt. Három üzenet jött, és mindhárom kuka. Vegyük sorra, hogy miért:

1. Nekem posztgraduális képesítésem van három diplomával, az illetőnek egy szakmunkása. Igen, tudom, hogy a szerelem mindent legyőz, meg mekkora sznob vagyok, hogy csak diplomással akarok kezdeni, meg mindenkinek van egy valakije, aki szakmunkás és sokkal tájékozottabb, olvasottabb, mint az, aki diplomás... Megtettem néhány előző kapcsolatomban, hogy megalkudtam az alacsonyabb képzettségűvel. Legutóbb tényleg egy okos, eléggé olvasott, érettségizett fazonnal jártam, de neki nem volt igénye többre, mint amije van, és ez idegesített. Neki elég volt a minimálbér, tanulni nem akart.. Én egy ilyennel nem tudok arra gondolni, hogy hosszabb távon tervezzek. A társkeresőn lévő palinak ráadásul tetoválásai vannak, ami engem szintén taszít. Szóval az elsőnél a fő ok az volt, hogy nem olvasta el a paramétereimet (ez most lehet akár testalkatra is, vagy ara, hogy dohányos-e, v. bármire). Hiába volt egyedi a levele...

2. "Szia szépségem..." És ennyi. Igen, ennyit írt.

3. A profiljában már szexuális jellegű témákat boncolgat, meg spiritualitást. A bemutatkozó levél is hasonló volt.

Ami miatt még kuka egy levél:

-Tényleg nem olvassák el a kritériumokat. A maci pl. nem az egészségtelenül elhízottat jelenti, és ha nem akarok dohányost, akkor nem is fogok vele megbarátkozni, mert rosszul vagyok tőle.

-Tényleg nagyon sok a kéretlen, szexuális tartalmú levél, akár úgy is, h az illető fizetne érte, de egyesek ingyen szexpartnerkeresőnek gondolják a társkeresőt.

-Helyesírás 0

-Valami menő dolog előtt pózol (vagy azt hiszi, hogy menő). Esetleg rajta van még egy napszemüveg is, így kb. semmit nem látni az arcából.

-Olyanokat ír, hogy "van saját házam" vagy "van saját autóm". Az ilyenekből látszik, hogy az illető más értéket nem tud felhozni. Ez engem nem érdekel. Nekem is van saját házam és saját autóm.

-Tegnap én is elutasítottam egy srácot, aki a face elérhetőségemet akarta megtudni. Miért? Mert itt valaki egy hete közzétette, hogy ismerkedett egy lánnyal (még csak személyes találkozó sem volt, csak beszélgettek, randiról még szó sem volt), aztán a lány nem válaszolt neki és letiltotta, erre a pasi bement a munkahelyére és ordítozott vele a főnöke előtt. Szóval igen, én már félek az ilyenektől...

-Kezdeményezni meg nem szeretnék, mert akkor meg szinte az összes ffi azt hiszi, hogy minden pasira rámászom egy kis szexért cserébe.

Unalmasság ellen azt tanácsolom, ne levelezgessetek sokáig, hanem kérj személyes találkozót 1-2 levélváltás után. Valamint: Nem úgy kezd, hogy "szia, szeretnélek meghívni egy kávéra és megismerkedni Veled. Lehetséges?" Hanem úgy: "Szia! Tetszik az, amit az adatlapodon látok." Itt hivatkozhatsz bármire, csak ne olyan nyilvánvaló dologra, mint pl. szép a szemed. "Meghívnálak egy kávéra az XY kávézóba, és tovább ismerkedhetünk". Nincs kérdés, nincs taktikázás. Közlöd vele, hogy tetszik amit látsz, majd pedig nem meghívod valamire, hanem simán közlöd, hogy megteszed. Nincs kínos kérdés, nincs elutasítás. Ha nem megy bele, akkor sem voltál needy, mert nem utasítottak el, csak nem fogadta egy másik ember a közeledésedet. Van ilyen.

Annyit mondok: Kerüld el azokat a dolgokat, amiket fent említettem, és több sikered lesz. Ha ez sem műkszik, akkor lehet tovább vizsgálódni.

2017. jan. 15. 08:10
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kettes! :)

Én is társkeresőzöm. Nem tudom, h te melyik társkeresőn vagy fent. Szabad-e tudnom?Sajnos ahol én, ott a nők 80-90%-nak nincs kitöltve az adatlapja. A fotóik sem árulkodnak sokszor semmiről. Így nagyon megnehezíti az üzenetírást.

Itt nagyon sokan panaszkodnak, h senki nem ír vissza az üzeneteikre. Nekem úgy néz ki szerencsém van. Kb 5 levélből 1 elolvassa, de nem nézi meg az adatlapom, 2-3 megnézi az adatlapom, 2-3 válaszol is.

Egyébként jó tanácsokat adott a hölgy a kérdezőnek. Még talán az jó tipp, h írj magadról pár sort a kezdőüzenetben. Illetve mindenképp tegyél fel kérdést is. (De semmi képp nem azt, hogy van-e kedved ismerkedni? :))

2017. jan. 15. 08:36
 4/18 anonim ***** válasza:

Én láttam itt olyan lányt aki panaszkodott, hogy a társkeresőkön csak jellegtelen, fantáziátlan leveleket kap.

Írtam neki privátot, úgyis épp egyedül vagyok. Kétszavas tőmondatokban felelt minden levélre. Nem kérdezett soha semmit, nem érdekelte milyen vagyok. Számomra érdekes volt, hogy fantáziátlannak nevezte a pasikat, miközben a világ legjellegtelenebb válaszait írta, mikor én normális pár soros leveleket írtam neki. És még csodálkozott rajta, hogy jóideje nincs pasija..

2017. jan. 15. 08:51
 5/18 anonim ***** válasza:
4: Én is kaptam itt privit, elég sokat. Legutóbb ketten is írtak, meg kérdezték a korom és a lakhelyem. Miután közöltem, azután kiderült, mindkettő több, mint 8 évvel idősebb nálam, és az egyik kb. 100, a másik 150 km-rel arrébb lakik. Szerintük a távolság nem legyőzhetetlen, nekem 30+-osként viszont nincs kedvem vándorolni már... Jó, akkor barátilag levelezzünk, írják ők. Hááát... Levelezőpartnerre meg nincs szükségem, egyrészt jó sokat gépelek a munkahelyemen, másrészt meg minek?
2017. jan. 15. 09:02
 6/18 anonim ***** válasza:
62%

3: Randivonalon vagyok. Ott a palik harmadának nincs kitöltve az adatlapja.

Azt még kihagytam, hogy egyik nap írt nekem egy környékbeli pali, aki tényleg minden kritériumnak megfelelt volna. Átlagos, helyeske, diplomás srác, (Neki sem volt kitöltve az adatlapja, de legalább a bemutatkozó levélben írt valamit), aki szintén "nagyon csinos vagy, megismerkedhetnék veled?"-el nyitott. Legalább egy szia, meg vlmi elköszönés lehetett volna, de azt gondoltam, már ennyivel is beérem, csak legyen már végre valaki...

Kb. két-három levélváltás után kezdtük megbeszélni a randit. Én szerettem volna kávézni a melegben és beszélgetni, míg ő sétálni akart. De nem akárhol... egy tök kietlen helyen... Megírtam, h nyilvános és meleg helyen szeretnék randizni. Erre már nem válaszolt.

Nem tudom, melyik lett volna a gáz neki? Ha meghív egy kávéra? Most azért ne haragudjunk.. Ha annyira Olcsó János, h egy kávé nem éri meg neki, akkor kb ennyi... Nyílt, kihalt terepre meg amúgy sem megyek (ráadásul hidegben) senkivel, mert már nem egyszer fordult elő, hogy a nyílt utcán is letapiztak.

2017. jan. 15. 09:12
 7/18 anonim ***** válasza:

Kettes.. Diplomával én egyértelműen csak az Elittárs társkeresőre regisztrálnék.

A kérdezőnek..

Lehet,hogy neked nem pont a netes társkeresés az, amivel próbálkoznod kellene. Bár tudom,hogy ennyi idősen lassan elkopnak a barátok, ha nem budapesti vagy még programot is nehéz találni, munkahelyen se mindig lehetséges ez.

Amiben én legjobban hiszek párkeresés terén az az ismerősök, barátok, rokonok, szomszédok mozgósítása..Ők ismernek Téged, talán az ismeretségi körükben van olyan akivel össze tudnának hozni.

Én már nem egyszer működtem így közre később sikeressé vált párkapcsolatban.

2017. jan. 15. 09:21
 8/18 anonim ***** válasza:

#4 udvariasan válaszolgattak, nem igazán érdekelted őket.

Kérdező, a társkeresők nem neked valók. Nem csak buliban, ivászaton lehet ismerkedni.

2017. jan. 15. 09:23
 9/18 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

A randivonalon pár napig voltam mindössze fent. Az volt vele a gond, hogy bár csak pár km-re lakom Mo. második legnagyobb városától mégis nagyon kevés nő volt fent. Illetve még fotókat sem nagyon láttam róluk. Én az app-ot próbáltam. Az webes felüketre már fel sem néztem, mert el ment tőle a kedvem. :)

Számomra meglepő, hogy ilyen sok idióta férfi van ezeken fent. Több nővel is beszélgettem az elmúlt időszakban és ők is panaszkodnak h csak szexet akarnak a férfiak, bunkók...

Mégis volt akinek naponta 2-3 férfival nőt az ismerőse facebookon, volt aki minden héten randizott új pasival, volt aki már félig össze is jött valakivel (bármit is jelentsen :D) Szval mégis találnak valakit. Én badoon vagyok.

2017. jan. 15. 09:31
 10/18 anonim ***** válasza:

7-es: Ha jól tudom, ők egy lenyúlós banda, még facebook oldaluk is van:

[link]

2017. jan. 15. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!