Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tarskeresesnel hogyan oldhato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarskeresesnel hogyan oldhato fel az alabbi problema? F/31

Figyelt kérdés

Tarskereson probalok part talalni, sajnos keves sikerrel. A fiuk altalaban rogton a szexre ternek ki egy chateles alkalmaval, vagy perverzek. Nagy esellyel egy haveri tarsasaggal szivatjak a tarskereso lanyokat. A lanyok emiatt egyaltalan nem valaszolnak csak egy rekord magas szintu ugynevezett ferfias frappans rogtonszerelmes leszek bele tipusu uzenetre, amit en mint tarskereso fiu nagyon nagy erofeszitesek aran tudok csak kisajtolni magambol, igy a beszelgetes ahogy halad, egyre unalmasabba valik mind a lany mind az en szamomra. Nem erdeklodnek irantam es en meg bosszantani kezdem magam, hogy miert nem figyel az eppen aktualis lany arra amit mondok vagy miert nem kivancsi ram, miert nem erdeklodik. Sokszor kapkodok. 10 perc utan fbook vagy szemelyes tali utan kuncsorogva, de tartozkodo valaszt kapok. Eloben sokkal konnyebb lenne talan eladnom magam.

(Diszkot, bulikat, ivaszatot nem szeretem)

2017. jan. 15. 05:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"#4 udvariasan válaszolgattak, nem igazán érdekelted őket."

A semmitmondó, jellegtelen válasz nem udvariasság.

2017. jan. 15. 09:34
 12/18 anonim ***** válasza:

#2 no comment.

Kérdező: ha csetben unalmas a dolog, akkor élőben is az lesz. Örülj, hogy nem rabolják az idődet.

keress hobbit, fb csoportot a hobbidról, ahol nők is megfordulnak. úgy könnyebb az ismerkedés ha már van egy alap téma, amiről órákon keresztül el tudtok beszélgetni, mert mind a 2 fél érdekli és tudja miről is beszél a másik.

2017. jan. 15. 09:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Akkor ismerkedj élőben, nem kötelező a társkereső.

A társkeresős beszélgetések egyik titka, hogy a nőkkel főként nem logikus témákról és tényekről érdemes beszélgetni. Nem információátadás a beszélgetés elsődleges célja, hanem érzések, érzelmek megosztása egymással (minimális logikus tartalommal, pl. "hol laksz, mivel foglalkozol, mik a hobbijaid stb."). Ezt rontják el nagyon sokan és emiatt érzik unalmasnak a chatelést.

Másolj be konkrét beszélgetést vagy részletet.

2017. jan. 15. 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:
#11 HA nem válaszol az a baj. Ha egyszavas válaszokat ad az a baj. :D Egyszerűen nem érdekli a srác annyira hogy megerőltesse magát. Mit nem lehet ezen megérteni?
2017. jan. 15. 10:49
 15/18 anonim ***** válasza:

13

Részleteznéd h mire gondolsz?

2017. jan. 15. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
#13 a felsorolt infókat általában tartalmazzák az adatlapok. :)
2017. jan. 15. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de egy nagyváros közelében laksz ahol van egy csomó szórakozóhely.....ne erőltessed a netes párkeresést, mert ez olyan mint a szerencsejáték.

Nem tudom hogy viszonyulsz a táncoláshoz (társas), de szerintem a legjobb ismerkedési forma. Először is Nők közvetlen közelébe kerülsz, megérinted Őket, kommunikálsz velük, idővel az önbizalmadat is meghozza. Nagyon sok helyen lehet Rocky,Salsa,Swing,Sensual táncokra bulizni, el kell menni egy bulira és megnézni milyen emberekkel ismerkedhetsz!!! Mielőtt azt mondanád, hogy falábú vagy és nincsen hozzá tehetséged, arra azt válaszolom, hogy van falábú Nő is a világon és idővel és sok szorgalommal minden mozgás elsajátítható. Férfiként ez egy komoly fegyver a kezedben!!!

39F

2017. jan. 15. 12:34
 18/18 A kérdező kommentje:

#13, itt egy beszelgetes peldanak:

(A ...-os reszekrol kitoroltem a mail cimet, nevet)

Zsófi küldteJanuár 14. 21:25

Köszi az érdeklődést. További sikeres keresgélést

Te küldtedJanuár 14. 21:18

Gyere mozdulj ki, menjünk egyet sétálni!

Te küldted

Nem tudom, hogy elofizetes nelkul vissza tudsz-e irni itt nekem. Ha nem, es szimpatikus vagyok, akkor a .... email cimen elersz :)

Udv, ...

-------

Szia Zsófi!

Bemutatkozásod alapján szimpatikus, képeid alapján helyes lány vagy.

Szívesen megismernélek. Sajnos a netes társkeresésben nem vagyok otthon, így nem tudom a protokollt. Én is az élőben találkozásban hiszek. Volna kedved egy "vak randira" valamelyik nap egy ...-i sétálás képében? :)

Nem igazán töltöttem ki az adatlapom, de bármire amire kíváncsi vagy, szívesen megválaszolom!

Várom válaszod

...

2017. jan. 20. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!