Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk, akik azt mondják, hogy a lányok csak a tökéletes külsejű pasikat veszik észre, bezzeg ők hátrányban vannak, azoknak miért nem esik le, hogy ők se veszik észre a csúnyábbakat és a gyönyörűek után vágyakoznak, akiknek ők nem kellenek?
Kedves nézőink, az "Én szartam a spanyolnáthát" 6745428. részét láthatják, jó szórakozást!
:D:D
Amúgy:
1) De, észrevesszük, legalábbis én biztosan. Ők is elutasítanak egyáltalán nem illedelmesen.
2) Milyen szerinted a csúnyább és a gyönyörű lány? Képpel!
3) Hol lehet megtalálni a csúnyább lányokat, és hogy kell feléjük közeledni?
#3-as vagyok.
Most tűnt fel, hogy nem is nekem szólt a kérdés, mert én nem tatozom azok közé, akik szerint a nők csak a tökéletes külsejű férfiakat veszik észre.
Miért lett lepontozva a 72%-os? Végre egy olyan poén ami tetszett is. És még válaszolt is érdemben a kérdésre.
A kérdés egyébként úgy szar ahogy van. Nem tudhatod hogy nem a bányarémekkel próbálkoznak-e (jó nem valószínű de érted a lényeget) másrészt pont ugyanarról szól a kérdésed amiért a pasikba belekötsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!