Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vágyakoznak a nők olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyakoznak a nők olyan pasi után, akit nem is ismernek? Azt akarom, hogy akarjon.

Figyelt kérdés

Igazi megszállottja lettem egy srácnak, akivel nagyjából kétszer beszéltem a munkahelyemen borzasztóan semleges dolgokról. Akkor még nem is tetszett. Azóta viszont követem az interneten minden lépését, nyomozok utána, betegesen birtokolni akarom, holott ha belegondolok, ha igent mondana (nem tudom mire), nem biztos, hogy tudnám szeretni és szexuálisan sem vonz. De minden percben róla ábrándozom. 26 éves vagyok, túl a tinédzserkoron, ki lehet ebből ennyi idősen nőni?

A srác amúgy sem nem gazdag, sem nem kigyúrt, inkább alacsony, átlagos kinézetű, viszont nagyon udvarias, kedves és okos. Volna kedve valakinek privátban kifejteni a véleményét, hogy miért alakul ki ez a rajongás érzés egy nőben? L/26

2015. nov. 2. 22:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Mert kattant vagy, erre mit lehetne írni? Ha még csak szexuálisan sem vonz egyáltalán, akkor más egyéb magyarázat nincsen rá, miért lettél a megszállottja.
2015. nov. 2. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Ez egyáltalán nem általános és nem is normális.

Az a legérthetetlenebb, hogy miért ne tudnád szeretni + szexelni vele... WTF?!

2015. nov. 2. 22:22
 3/13 A kérdező kommentje:

Mert csak az az érzés tölt el, hogy akarom, mint gyerekként a csokit, amit nem is kívánsz, csak kell neked, mert muszáj.

Igazából a pszichológiai hátterére lettem volna kíváncsi, hogy mi vált ki ilyet, mert amúgy saját magam is tudom, hogy beteges, és köztetek járok nap mint nap úgy, hogy senki sem tudja rólam.

2015. nov. 2. 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Talán túl régóta vagy magányos, esetleg túl sokan bántak veled rosszul. Ez lehetséges?
2015. nov. 2. 22:31
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
hát beszélhetünk róla ha gondolod!
2015. nov. 2. 22:33
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Én gyerekként is csak akkor akartam csokit, ha meg akartam enni, nem csak úgy, hogy legyen egy csokim amit birtoklok.
2015. nov. 2. 22:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát én is vágyakoztam olyan férfi után akit nem is ismertem. Órán láttam és tapasztaltam, hogy milyen okos, kedves, intelligens és még jól is néz ki. Ezek a tulajdonságai megfogtak. Nem gondoltam arra, hogy vonz-e szexuálisan, mert előtte egy férfival sem feküdtem még le.

Én is rajongtam érte, majd mertem lépni és megismerni. Akkor rájöttem, hogy jobban ismerve tetszik és érzek valamit iránta. Akkor elkezdte izgatni a fantáziámat is.

Végül összejöttem vele és nem is tudom már elképzelni nélküle az életemet. Ez 4 éve volt.

Nem tudom pontosan, de van valami abban a férfiban ami hirtelen megfogott. Tetszik, hogy udvarias, kedves és okos. Lehet ha jobban megismernéd rájönnél, hogy tényleg tetszik-e. Mert ha megismered és találsz olyan dolgokat amik taszítanak, akkor idővel nem fogsz rajongani, ha meg még jobban magához láncol, akkor idővel talán elkezdesz hozzá vonzódni. Nem tudom, de szerintem ismerd meg jobban, hogy ne gyötörjön ez a gondolat.

2015. nov. 2. 22:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, van egy barátom, aki érzelmileg bántalmaz, előtte sosem akart velem senki komolyabb kapcsolatot, nem vettek komolyan, pedig teljesen átlagos viselkedésű lány vagyok. Minden érzelmemet szégyellem kiskorom óta, és nagyon könnyen megbántanak, megaláznak, ok nélkül.
2015. nov. 2. 22:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos, akkor azt a barátodat sürgősen zárd ki az életedből. Ha ez a srác meg egyáltalán nem vonz egyébként, akkor simán lehet, hogy te igazából nem őt akarod, hanem azt az érzést, amit pillanatnyilag ő képvisel számodra. Aztán még az is lehet, hogy jobban megkedveled majd, ha jobban megismered, de ez már más lapra tartozik. Tedd rendbe a lelkedet.
2015. nov. 2. 22:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy mindenki megbánt, inkább mindenen megbántódsz. Keress fel egy szakembert! De jót, mert sok a gyenge.
2015. nov. 2. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!