Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggodnom kéne vagy én aggódom túl ezt az egészet?
Figyelt kérdés
A barátom nem mindig mond igazat vagy túloz... Pl multkor mondta hogy haverokkal bulizottidáig semmi gond de utána azt mesélte hogy fál kettőkor részegen voltak a héven es vmi perverz pasi volt aki ott szopatta a nőjét . Ott tudtam h hazudil ahogy azt mondta hogy hajnali fél kettőkor ugyanis az utolsó hév 0:6 kor és az első fél négy felé mehet el .. Ez az egyik a másik pedig hogy bizonyos dolgokat csak ugy nagy bőszen odavet foghegyről mintha nem is lenne nagy dolog pl. h 2 hete nem aludt semmit a sok buli miatt (főleg h reggel mlg azt mesélte h előző éjjel benne voltam az álmában) meg hogy ő hány kilót bír melgetni stb .. Nemtudom most ezekhez mit szóljak akapcsolatunk elején még nem volt ilyen most meg félek hogy hisztisnek néz vagy mittudom én ha felhozom .. najó nem ettől félek csak nemtudom hogy ez normális e vagy nekem mit kéne tennem .. Nem akarom letámadni de ..Ajjh nemtudom . Légyszi tanácsoot :/2015. okt. 30. 14:32
1/5 anonim válasza:
Ahogy itt olvasgatom a kérdéseket, egyre inkább azon töröm a fejem, hogy a lányok vajon miért alakítanak ki komoly kapcsolatot, ilyen idiótákkal, akik teljesen alkalmatlanak a komoly együttlétre.
2/5 anonim válasza:
Igen aggodnod, legalabb is en aggodnek a helyedben, hogy ha a pasid rajon milyen is vagy valojaban akkor elhagy.
3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Igazábol ez egy ismerősöm ügye csak nincs regisztrálva ezért van az enyémről de én sem értem ezt :(
2. válaszoló: ezt most miért?
2015. okt. 30. 15:07
4/5 anonim válasza:
A helyedben szakítanék a pasival és bànatomban lefeküdnék velem.
5/5 anonim válasza:
Akkor az "ismerődöd" kezdhet aggódni, mert aki a kis dolgokban nem mond igazat, az a nagyokban sem. Eyy normális kapcsolatnak bizalomra kell épülnie, nem hazugságokra. Honnan fogja tudnia végén, melyik mondat hazugság és melyik nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!