Most volt 3 hónapja, hogy nem szedem a gyógyszert. Azt mondják, hogy nem kellene aggódnom, hogy nem lettem még terhes, de én mégis aggódom. Ne menjek el kivizsgálásra? Mióta nem szedem a bogyót sokkal jobban megvan a menstruációm. Ez nem baj?
Köszönöm a nyugtató válaszokat. Nem hőmérőzöm, meg nem időzítek semmit.Spontán történnek a dolgok. Egyedül az elevitet szedem, egy kis vitamin nem árt.
Az igaz, hogy a sok szex se jó, mert akkor is kissebb az esálye a teherbeesésnek? valahol olvastem, hogy 2-3 naponta lehet együttlenni? Ez hülyeség nem???
ez nem hülyeség, gyengülnek bizony a spermiumok . ezért jó hőmérőzni, mert akkor biztosan tudod, hogy mikor van peteérésed és azokban a napokban biztos együtt legyetek. nekem ismerőseim sokat próbálkoztak, azzal voltak, hogy biztos félidőben van a peteérés és NEM! később volt, amikor már nem voltak együtt. miután hőmérőztek össze is jött 2-3 hónapon belül.
nem kell még kivizsgálásra menned, azt 1 után szokták javasolni.
a gyógyszer már 1 hét alatt kiürül, nem azt kell megvárni, hanem hogy a ciklusaid helyreálljanak, meg a peteéréseid.
egy biológus :)
8 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!