3hónapja nem jön meg a menstruáciom, akkor nincs is esélyem hogy babát tervezzek?
Figyelt kérdés
Járok orvoshoz,gyógyszert írt ki rá,de nem jön meg sehogy se.25éves vagyok.2011. nov. 23. 11:33
1/4 anonim válasza:
Először is ne idegeskedj. Másodszor vizsgáltasd ki magad rendesen. A menstruáció hiányának több oka is lehet. Ha nem jön meg gyógyszerrel sem, akkor lépj tovább. Ha nem partner ebben az orvosod váltsd le. Akármilyen jó fej is, ha nem ért hozzá, inkább válts. Nem lehet pcos-ed? Van akinek attól nem jön meg. Ha kezeled a problémát hamar meg lesz az eredmény. Nekem is dokit kellett váltani, mert hiába volt rettentő kedves, de kiderült nem jó szakember. Amint váltottam, a kövi hónapban terhes lettem. Pedig akkor nem is számítottam rá. Szóval ne aggódj, és ne hagyd magad kivizsgálás nélkül! Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt ilyen. Először egyetemi éveim alatt, akkor orvoshoz mentem, kaptam hormont, és megjött. De nem lett rendszeres a mensim.
Aztán a második alkalommal már nem akartam hormont szedni, és inkább gyógyteát kezdtem inni. A 4. napon megjött, és teljesen rendszeresre beállította a ciklusom. A következő alkalommal, mikor megint támadta egy kis zűrzavar, már csak a 43. napig vártam, akkor kezdtem el inni a teát, és a 47. napra megjött.
Ez kb. 2 éve volt, azóta rendszeres, 28-30 napos a ciklusom.
Úgyhogy én az orvos mellett a gyógyteára szavazok!!!
3/4 anonim válasza:
Meg kell keresni az okát, hogy miért nem jön meg. A gyógytea is jó, ha tudja az ember mire issza.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és milyen gyógy eát ittál?kiprobálom,veszteni nem vesztek szerintem semmit
2011. nov. 23. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!