Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruációm harmadik napján...

Menstruációm harmadik napján lefeküdtünk a barátommal. De nem védekeztünk. és kétszer élvezett el. TERHES LESZEK? A teszt még most nem segit. Addig pedig nem birom ki tanács nélkül.

Figyelt kérdés
Segitsetek....
2011. nov. 19. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem most kéne itt rimánkodni, hanem akkor kellett volna gondolkozni, mikor az eset történt... Mostmár a tanács nem segít, nem fogja megváltoztatni a helyzetet. Egyébként menstruáció alatt nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek, de jobb, ha akkor is vigyáztok, sose lehet tudni.
2011. nov. 19. 18:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi vagyok....az se baj ha terhes leszek.....nekünk az nem gond...csak a teszt kb 2 hét mulva fog mutatni valamit...addig pedig szerettem volna valami választ kapni....
2011. nov. 19. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Megvan rá az esély, kevesebb mint 50%
2011. nov. 19. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Vannak esetek amikor menstruáció idején marad terhes valaki. Kicsi a valószínűsége de nem lehetetlen.

Aki annyira felnőttnek érzi magát, hogy szexel, annak nem árt felnőni a felelősségvállaláshoz is.

2011. nov. 20. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kb 30% van rá, hogy menstruáció alatt terhes leszel!Ez akkor fordulhat elő, ha kósza peteérésed volt!De ez nem valószínű!Sőt majdnem kizárt!Sajnos akármennyire is szeretnéd tudni ez a következő menstruációdig nem derül a ki!Ha nem akarsz babát szedj gyógyszert, mert ez a bizonytalanság elég kellemetlen tud lenni!Jobb előre gondolkodni, mint utána bánkódni!

2011. nov. 21. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:

5-6. nap neccesebb lenne, pláne rövid ciklussal kombinálva. (pl 22-24 napossal). De még úgy is kicsi az esély.

Ha normál vagy hosszabb ciklusaid vannak, pláne nem hiszem hogy lenne esélyed.

2011. nov. 26. 20:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindig össze vissza van a menstruációm, szóval még erre se számithatok,de a teszt az negativ lett, de volt aki azt mondta, h ilyenkor még ugyse mutatná ki....Amugy köszi mindenkinek, aki próbál segiteni....
2011. dec. 2. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha babát akarsz akkor megnyugtatlak.Így lettem terhes!:)
2011. dec. 8. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Aktus után 2, 2,5 héttel már kimutatja a teszt. Nem kell megvárni a következő menzeszt.

Tanács pedig nincs. Ez ilyenkor türelem játék. De szerintem is elég kicsi a valószínűsége a terhességnek.

2011. dec. 8. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!