6 évig szedtem Diane35-öt, és aggódom, hogy a petefészkem nem működik ezután megfelelően... Kell aggódnom emiatt?
Babát szeretnénk a párommal!
Két hónapja elmentem egy teljeskörű nőgyógyászati vizsgálatra, mert babát szeretnénk. Az új orvosom nagyon meglepődött, hogy van olyan orvos, aki 6évig felírja a Diane35-öt, mert nagyon erős hormontartalmú fogamz.gátló. Ezután egy hüvelyi UH-val azt is megállapította, hogy egy 32mm-es ciszta van a bal petefészkemben, amely víztiszta folyadékot tartalmaz. Nagyon megijedtem! Még akkor abbahagytam a Diane35öt is, ennek már több, mint egy hónapja, azóta menstruációm nem, de barnás feketés folyásom volt 2szer is, most is az van. Nem tudom ez mit jelez, amikor a múltkor emiatt visszamentem a dokihoz, arra gondolt, hogy a ciszta pukkadt ki, de nem, sajna még ott van... Majd azt mondta, biztos azért van eza folyás, mert most hagytam abba a fog.gátlót, de amost vajon miért van megint ilyen folyásom? Másoknál is tart egy ideig , amíg visszaáll a menszesz, és ilyen barna folyást más is tapasztal? Előre is köszönök minden segítő hozzászólást!
Manócska
Szia!
Érdekelne, hogy miként alakult azóta a sorsod! ÉN ma voltam dokinál és azt mondta min. várjunk a babával 3-6 hónapot, mert fejlődési rendellenessége lehet a gyógyszertől, szemben a többi fogamzásgátlóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!