Mi lessz belöle? Szeptember 1-én kellet volna hogy megjöjjön, de nem! 4,5napig szurkált a bal petefészkem, fájdogált a hasam. Már az is elmult. Holnap megyek a dokihoz. Mit gondoltok felvagyok fázva vagy baba lehet?
Figyelt kérdés
A BABÁNAK JOBBAN ÖRÜLNÉK :) nem teszteltem,mert gondoltam holnap majd megtudom a dokinál.2011. szept. 7. 11:37
1/19 anonim válasza:
lehet még a doki sem fog látni semmit, szerintem tesztelj.
2/19 anonim válasza:
én amikor terhes voltam és késett, csak azt éreztem, hogy mindjárt meg fog jönni.
ha fel lennél fázva, a pisilés is fájna
3/19 anonim válasza:
tesztelj szerintem, mert a doki még nem biztos, hogy látni fogja
4/19 A kérdező kommentje:
Ha 8napja késik a menzeszem még lehet hogy a doki nem lát semmit?ez komoly?
2011. szept. 7. 11:50
5/19 anonim válasza:
igen, mert ő UHgal nézi, és olyankor még csak egy zsákocska van, ha van egy 8napos babánál
6/19 anonim válasza:
Látni fogja, nekem 4 nap késésnél is látta, hasi ultrahanggal.
7/19 anonim válasza:
Tesztelj!!!Én már most rohannék a gyógyszertárba!
8/19 anonim válasza:
Viccelsz? nem teszteltél? én már ahogy nem jött meg már rég teszteltem volna, már 2-án. Szerintem is tesztelj, lehet, hogy tényleg baba van :)
9/19 anonim válasza:
Na ez a kérdés amit nem értek: késik x napja, az ember nem tesztel, cserébe feltesz itt egy ilyen kérdést, hogy szerintünk mi van?!
Mondjuk, még mindig jobb, mint az, hogy egy hét múlva kell megjöjjön, ma mit kell érzenem?
Szerintem baba, de a teszt jobban megmondja, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!