18. -ára nem várom. Fájdogál a hasam, mintha kicsit felfáztam volna, tompán szurkál a bal petefészkem, éa többet is pisilek. Lehet ebből baba? Voltak valaiknek hasonló tünetei?
Ovu előtti 2 napon kétszer voltunk együtt a párommal,az ovu napján is és utána 2 nappal is.
Bocsi,ha hosszú voltam,második babánkra várunk.
Izguljunk együtt!:)
Szia, én is 18-a körül nem várom!!! Nekem is kicsit fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni, többet járok pisilni, estefele meg a mellem is elkezd fájni. És nagyon száraz vagyok. Mi is együtt voltunk 30-31-1-2-4-5..remélem pont kifogtuk az ovut is, bár én sose látom:(
Drukkolok neked, hogy sikerüljön, megy a szorítás mindkettőnkért:)
Mikor fogsz tesztelni?
De jó,hogy ilyen gyorsan írtál!
Tesztelni csak akkor,ha késik,mert volt már tévedés és nem volt jó érzés.
A kisfiún nagyon hamar összejött,a tesó nem kapkodja el.
Nálatok első baba lesz?
sziasztok,
én is kb akkorra nemvárom és úgy érzem, mintha megjönne, de ez még túl korainak tűnik. Remélem, mindannyionknak sikerült!
B:)
Szia!
Én 20.körül nem várom, bár már 28án volt ovum, így most nem tudom...
Nálam hasszurka, néha szédülés és puffadás van, szóval semmi specifikus :)
Drukkolok! :)
M
Sziasztok! Bár én 15.-ére nem várom, de nekem is vannak hasonló tünetek. Feszülő cicik, sok pisilés (hasonló mint ha felfáztam volna) és a "nemsokára megjön érzés"
Még igazán nincs tapasztalatom az első babára készülünk.
Hogyan élitek meg ezeket a napokat?
Szuper,hogy ilyen sokan írtatok!
Kicsit nehezen,mert bár már van egy babám,rá nem voltam ennyire rákészülve.
A kisfiam abszolút tervezett baba volt,nagyon fájt a hasam és a mellem nála és 5 nap késés után olyan 2 csíkom volt a teszten,hogy még 3 év után is simán látszik.:)
Nála augusztusban hagytam abba a gyógyszert és októberben már terhes voltam.
Most kicsit lassabban sikerül,de a lényeg,hogy ideérjen.
És te/ti?
Hogy viselitek a várakozást?
Remélem hamarosan lesz egy ahhoz tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!