Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18. -ára nem várom. Fájdogál...

18. -ára nem várom. Fájdogál a hasam, mintha kicsit felfáztam volna, tompán szurkál a bal petefészkem, éa többet is pisilek. Lehet ebből baba? Voltak valaiknek hasonló tünetei?

Figyelt kérdés

Ovu előtti 2 napon kétszer voltunk együtt a párommal,az ovu napján is és utána 2 nappal is.

Bocsi,ha hosszú voltam,második babánkra várunk.

Izguljunk együtt!:)

2011. jan. 10. 17:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

sziasztok!

én is kb 16-18-ára nem várom nem első baba de ettől még nagyon izgulok, tünetek hasszurka, mellbimbó fájdalom, gyakori pisi!

tesztelnék már én is szívesen de nem merek gyakran elkalandozom gondolatban és már babásnak látom a magam, de rossz lenne csalódni!

megy a drukk mindekinek:D

2011. jan. 10. 19:33
 12/48 anonim ***** válasza:
sziasztok,nekem is van 1babám már,másodikon dolgozunk,kb5honapja,ti miota vagytok a második babán,már ha nembaj h megkérdezem,de én reménykedtem az elsö együttlét után is,...össze jött a második baba,de még nem,tesztelni nem szeretnék még,nehezen viselném a csalodást...sok sikert mindenkinek...
2011. jan. 10. 20:36
 13/48 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok nektek,hogy sikerüljön!!!!!Nekem is van már egy 1 évesem és tegnap lett pozitív a teszt:D
2011. jan. 10. 22:20
 14/48 A kérdező kommentje:

Mi 5-6 hónapja próbálkozunk.

Én is szoktam vele úgy lenni,hogy szinte már elhiszem magamnak,hogy bizonyos tünetek biztosan a babát jelzik.

Negatív semmi esetre sem vagyok,de nyilván senki nem szeret pofára esni,ami velem már megtörtént néhányszor.

A párom azt mondta,hogy legközelebb csak 2!!! hét késés után teszteljek...

Hahahahaha,ki bírja azt ki?

Anno a fiamnál 5 nap késés után,gyakorlatilag 3 másodpercen belül ott virított a két csík.

Most is meg lesz az!

Nagyon örülök a kisfiamnak és boldog vagyok,hogy megadatott,de én egy ilyen kis "adj uram Isten, de azonnal" típus vagyok.

Kitaláltuk,hogy kell egy tesó ésén azonnal akarom...

:)

2011. jan. 10. 22:22
 15/48 anonim ***** válasza:
szia:):):)én is ilyen vaok,szolett a második babárol....és várom naon,viszont most teszteltem 2csikosat,de a második halvyán 1picit,de látszik,nemtom milehet,rossz a teszt(remélem h nem)...majd irj...szép napot mindenkinek
2011. jan. 11. 08:21
 16/48 anonim ***** válasza:

Gratula a teszthez! :)

A halvány csík is pozitív, ha két nap múlva megismétled erősebb lesz!

2011. jan. 11. 09:38
 17/48 anonim ***** válasza:
sziasztok,azt mondod h 2nap mulva ujra teszteljek???remélem akkor is ezt fogja mutatni,azaz h 2csik lesz:):):):)szép napot..
2011. jan. 11. 10:02
 18/48 A kérdező kommentje:
Gratula a babához és köszönöm a drukkolást!
2011. jan. 11. 14:48
 19/48 anonim válasza:

Gratula a babához! És drukk, hogy minden rendben legyen.

Mi többiek meg várunk még a napra, hogy teszteljünk:-D

Én is add uram, de most típus vagyok és nem szeretek csalódni.

Várni se, de akkor inkább már várok.

Itt csak én készülök az első babóra?

Évi a 18:09-es

2011. jan. 11. 15:02
 20/48 anonim ***** válasza:
sziasztok,köszönöm,:)remélem meg marad a 2csikom....ha párnap mulva tesztelek akkor is:)a második halvány,nemtomh az számit-e?szép napot:)
2011. jan. 11. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!