Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18. -ára nem várom. Fájdogál...

18. -ára nem várom. Fájdogál a hasam, mintha kicsit felfáztam volna, tompán szurkál a bal petefészkem, éa többet is pisilek. Lehet ebből baba? Voltak valaiknek hasonló tünetei?

Figyelt kérdés

Ovu előtti 2 napon kétszer voltunk együtt a párommal,az ovu napján is és utána 2 nappal is.

Bocsi,ha hosszú voltam,második babánkra várunk.

Izguljunk együtt!:)

2011. jan. 10. 17:14
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Ém már nagyon izgulok.

Alig várom,hogy pozítivat teszteljek,de nagyon előbb nem merek,mert nem akarok csalódni.

Mikor tesztelhetek szerintetek? 18-ra nem várom,27 naposak a ciklusaim.

2011. jan. 13. 18:51
 42/48 anonim ***** válasza:
még ne tesztelj nekem a ma délutáni is negatív lett :-( pedig nem jött meg, én is 16-18-körül nem várom és 2-án voltam elvileg páfrányos, eléggé lehangolódtam pedig a hőm továbbra is fenn van korán teszteltem tuti, várj inkább!
2011. jan. 13. 19:12
 43/48 A kérdező kommentje:

Oké,nem fogok 18.-ig.

Ezek szerint te is tudod,hogy milyen nehéz ezt kivárni...

Pedig mi ez a 40 héthez képest!:)

2011. jan. 13. 20:20
 44/48 A kérdező kommentje:

Na csajszik!

Miújság? Hogy bírjátok?

Én ma egy kicsit bepörögtem,de nem teszteltem,csak 20x hívtam a tesómat,hogy mennyire szeretnék szerdán egy pozítiv tesztet szorongatni....:)

Ti hogy vagytok?

2011. jan. 15. 22:00
 45/48 anonim ***** válasza:
Na pozi teszt valakinek?
2011. jan. 20. 18:17
 46/48 A kérdező kommentje:

Nekem megjött 2 nappal korábban.

De nincs para,úgyis sikerül.:)

Nálatok?

2011. jan. 20. 21:40
 47/48 anonim ***** válasza:
sziasztok,én a héten meglátogattam a dokit,mert volt 2pozi teszt,és ö is megerösitete h 5hetes vaok,az uh-n pedig 2petezsákot láttak,kitartás,akkor jön el a nagy nap,mikor nem várjuk annyira "T"voltam
2011. jan. 21. 17:23
 48/48 anonim ***** válasza:

Hú, hatalmas gratula! :)

Én is ikreket akarok majd :), meg nálam a felmenőknél is mindkét családban volt, úgyhogy még van is esélyem rá :)

Boldog és stresszmentes babavárást :)

M

2011. jan. 21. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!