A férjemnek hereviszér-tágulata van, nemsokára megműtik. Akiknek hasonló problémák miatt nem jött a baba, leírnátok a tapasztalataitokat?
Szia.
Ferjemnek is herevusszer-tagulata volt, mikor ezs kiderult mar 1,5 eve probalkoztunk a babaval. Tavaly novemberben mutottek, akkor a doki azt mondta, hogy 99,9%, hogy ez az oka a sikertelen babaprojektnek. Hat nagyon biztunk a mutetben, nem is volt nagyon megterhelo, szerda este mutottek es csutortok reggel mar jott haza. Klinikatol fugg, hogy mikent utaljak be a beteget. A doki nehany napos pihenest ajanlott, nem is lehetett volna maskent mivel a herezacsi nagyon feldagadt (ez normalis a beavatkozas utan), hetfon mar ment dolgozni. Nehany het elteltevel minden a regi volt. Mult heten mentunk vissza kivizsgalasra, spermakepet csinaltak, de sajnos nem javult a helyzet semmivel. Ugy tunik beleestunk abba a 0,1%-ba ahol nem segit a mutet. A doki azt mondta, hogy ezen mar csak a lombik segithet, ugyhogy most erre keszulunk.
Remelem, hogy nalatok minden ok lesz, allitolag a mi esetunk egy kivetel volt. Nem elkeseriteni szerettelek volna, hanem tudatni, hogy fenn all ez a riziko is, de mindenfelekeppen ajanlott a mutet mar csak azert is, hogy ne sulyosbodjon az allapota.
Nagyon sok sikert kivanok nektek es bocsi, hogy hosszu lett.
Szia!
Mi pozitív pl vagyunk.
Minden úgy volt, mint az előttem szólónál.
Mi is 1,5 éve próbálkoztunk.Nálam minden rendben volt, laporoszkópia után kiderült, a férjemnek viszont hereviszere volt.
Megműtötték és 2 hónap múlva már terhes is lettem, pedig azt mondták legalább 3-4 hónap mire jelentkezhet változás.
Bár a dokim szerint az én laporoszkópiám is segíthetett. mert bár nincs rá pontos magyarázat sokszor a lapo után lesz terhesség.
Azt mondta könnyebb lett az út a kis katonáknak, mert a levegő kitisztítja a pvezetéket.
Hát szurkolok nektek.
Én amikor mi álltunk a műtét előtt olvstam más pozitív tapasztalatokat is.
Fel a fejjel.Jönni fog a baba.
Sajnos nekünk sem hozott sok javulást a műtét,az orvos szerint még mindig nem jó a férjem spermaképe,bár én a műtét óta kétszer terhes lettem csak sajnos elvetéltem.
Sok sikert kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!