Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18. -ára nem várom. Fájdogál...

18. -ára nem várom. Fájdogál a hasam, mintha kicsit felfáztam volna, tompán szurkál a bal petefészkem, éa többet is pisilek. Lehet ebből baba? Voltak valaiknek hasonló tünetei?

Figyelt kérdés

Ovu előtti 2 napon kétszer voltunk együtt a párommal,az ovu napján is és utána 2 nappal is.

Bocsi,ha hosszú voltam,második babánkra várunk.

Izguljunk együtt!:)

2011. jan. 10. 17:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:

Igen szerintem számít a halvány csík, de azért tesztelj még pár nap múlva vagy egy érzékenyebb tesztel.

Bár nincs tapasztalatom ebben, de én ilyenek olvastam erről.

2011. jan. 11. 15:05
 22/48 anonim ***** válasza:
" évi 18:09nek":)köszike:)remélem aza halvány csikom,erösödni fog....kitartás:):)minden jot:) tam voltam
2011. jan. 11. 15:08
 23/48 A kérdező kommentje:

A halvány csík és csík!:)

Nekem meg szurkálódik a méhem,ha hortelen mozdulok vagy emelek.

Ez jó jel lehet vagy nem jelent semmit?

2011. jan. 11. 19:17
 24/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarom elvenni a kedved de lehet hogy nem jelent semmit a szurkálódás. Nekem is volt az elmúlt pár napban, de ma le is esett a hőm meg elkezdtem barnázni (pedig csak 20-ra nem vártam).

Azért remélem neked baba lesz! :)

M

2011. jan. 11. 20:12
 25/48 A kérdező kommentje:

Dehogy veszed el a kedvem,inkább köszönöm a gyors választ,aranyos vagy!:)

Írhatnám.hogy iyet még nem éreztem, de már annyi minden éreztem,hogy nem tudnám megmondani,köztük van-e ez is.:)

Ha csak 20.-ára nem várod,akkor nem korai a barnázás?

Nekem az mensi előtt 2-3 nappal szokott lenni.

Köszi a drukkot,megy visszafelé is!

2011. jan. 11. 21:32
 26/48 anonim ***** válasza:

Hát mindenkinek drukkolok, de én már kiszállok-nem jött össze. Majd a következő! :)

M

2011. jan. 12. 09:16
 27/48 anonim ***** válasza:

Akinek már pozitív lett a teszt, Ti is 18 körülre nemvártátok? És ilyen hamar kimutatta a teszt? Melyik volt? Én még nem merek, pedig hétvégén-hét elején kellene megjönnie. Egyébként pedig GRATULÁLOK!

M, sajnálom...:(

2011. jan. 12. 09:54
 28/48 anonim ***** válasza:
sziasztok,tegnap 8:21es vaok:)igen kimutata az x-epil tesztcsik volt...eddig nekem mindig jot mutatot...én amugy 14-18ra nem várom...nemtom h most amugy pontos lett volna-e mert decbe hamarabb jött meg...sok siker mindenkinek,majd irjatook..
2011. jan. 12. 10:25
 29/48 A kérdező kommentje:

kedves Utolsó!

Köszönöm a drukkot és gratulálok!:)

2011. jan. 12. 13:21
 30/48 anonim ***** válasza:
sziasztok,tegnap én teszteltem 2csikosat, a 2ik halvány volt,ma délutan csináltam megint tesztet,de az 1csikos,szerintetek mit jelent?naon várom a válaszokat
2011. jan. 12. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!