18. -ára nem várom. Fájdogál a hasam, mintha kicsit felfáztam volna, tompán szurkál a bal petefészkem, éa többet is pisilek. Lehet ebből baba? Voltak valaiknek hasonló tünetei?
Ovu előtti 2 napon kétszer voltunk együtt a párommal,az ovu napján is és utána 2 nappal is.
Bocsi,ha hosszú voltam,második babánkra várunk.
Izguljunk együtt!:)
Én mindenképp csinélnék egy reggeli tesztet is. Lehet hogy csak sokat ittál és emiatt felhígult a hcg.
Holnap vagy holnap után.Ha az is egycsíkos akkor csak szellemcsík volt-vagy a reagens nem volt jó az előzőben.
Azért remélem kétcsíkosod lesz! :)
M
sziasztok!
én is kb 16-18-ra nem várom hasszurka, magasabb hő, ciciérzékenység van, de ma nem bírtam és teszteltem délután patikai 25-ös tesztel, no nem is lett kétcsíkos:-( most várok 2-3napot és megprobálom reggeliből is 10-es tesztel és persze reménykedem hogy csak korai volt!
akinek már sikerült gratula!!
akinek még nem kitartás!!
Képet esetleg tudsz felrakni? Amúgy én ezt már pozitívnak gondolnám, mégha halvány is. Csak lehet, hogy lassabban termelődik a hcg.
M
tegnap 22:27! képzeld, én sem bírtam magammal, és ellőttem egy tesztet, persze semmi, dehát mit is várhatok, ha uakkora nemvárom, mint Te. Majd jövő héten, addig is minden jót mindenkinek, én egy időre kiszállok a gyk-ből...
A halvány csík is csík!
B
szia B!
én lehet holnap reggeliből csinálok egy 10-es érzékenységűt, aztán majd meglátom igazából hétvégéig várni kéne!
Drukkolok neked is!
Annyira aranyosan drukkolunk egymásnak,nagyon megható.
Én csak akkor tesztelek,ha késik,remélem úgy lesz!:)
Még visszatérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!