Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18. -ára nem várom. Fájdogál...

18. -ára nem várom. Fájdogál a hasam, mintha kicsit felfáztam volna, tompán szurkál a bal petefészkem, éa többet is pisilek. Lehet ebből baba? Voltak valaiknek hasonló tünetei?

Figyelt kérdés

Ovu előtti 2 napon kétszer voltunk együtt a párommal,az ovu napján is és utána 2 nappal is.

Bocsi,ha hosszú voltam,második babánkra várunk.

Izguljunk együtt!:)

2011. jan. 10. 17:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Én mindenképp csinélnék egy reggeli tesztet is. Lehet hogy csak sokat ittál és emiatt felhígult a hcg.

Holnap vagy holnap után.Ha az is egycsíkos akkor csak szellemcsík volt-vagy a reagens nem volt jó az előzőben.

Azért remélem kétcsíkosod lesz! :)

M

2011. jan. 12. 19:47
 32/48 anonim ***** válasza:
szia "m".köszi h irtál,háááát naon reménykedem,h mivel még fiatal idös terhes lehet,gondolom h reggeli tesztelés jo ilyenkor,és remélem holnap 2csikos lesz reggel,irom majd h milett...joéjt:):)
2011. jan. 12. 20:11
 33/48 anonim ***** válasza:

Várom, drukkolok! :)

M

2011. jan. 12. 20:26
 34/48 anonim ***** válasza:

sziasztok!

én is kb 16-18-ra nem várom hasszurka, magasabb hő, ciciérzékenység van, de ma nem bírtam és teszteltem délután patikai 25-ös tesztel, no nem is lett kétcsíkos:-( most várok 2-3napot és megprobálom reggeliből is 10-es tesztel és persze reménykedem hogy csak korai volt!

akinek már sikerült gratula!!

akinek még nem kitartás!!

2011. jan. 12. 22:27
 35/48 anonim ***** válasza:
sziasztok,megvagyok a teszteléssel,ezis 2csikos, a 2ik halvány..szerintetek most mivan?akkor pozitiv?várom a válaszokat
2011. jan. 13. 09:09
 36/48 anonim ***** válasza:

Képet esetleg tudsz felrakni? Amúgy én ezt már pozitívnak gondolnám, mégha halvány is. Csak lehet, hogy lassabban termelődik a hcg.

M

2011. jan. 13. 10:04
 37/48 anonim ***** válasza:
Szia "M" irtam neked privibe megkaptad?majd irj.szép napot
2011. jan. 13. 10:31
 38/48 anonim ***** válasza:

tegnap 22:27! képzeld, én sem bírtam magammal, és ellőttem egy tesztet, persze semmi, dehát mit is várhatok, ha uakkora nemvárom, mint Te. Majd jövő héten, addig is minden jót mindenkinek, én egy időre kiszállok a gyk-ből...

A halvány csík is csík!

B

2011. jan. 13. 11:15
 39/48 anonim ***** válasza:

szia B!

én lehet holnap reggeliből csinálok egy 10-es érzékenységűt, aztán majd meglátom igazából hétvégéig várni kéne!

Drukkolok neked is!

2011. jan. 13. 11:30
 40/48 A kérdező kommentje:

Annyira aranyosan drukkolunk egymásnak,nagyon megható.

Én csak akkor tesztelek,ha késik,remélem úgy lesz!:)

Még visszatérek!

2011. jan. 13. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!