Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyakoznak a nők olyan pasi után, akit nem is ismernek? Azt akarom, hogy akarjon.
Igazi megszállottja lettem egy srácnak, akivel nagyjából kétszer beszéltem a munkahelyemen borzasztóan semleges dolgokról. Akkor még nem is tetszett. Azóta viszont követem az interneten minden lépését, nyomozok utána, betegesen birtokolni akarom, holott ha belegondolok, ha igent mondana (nem tudom mire), nem biztos, hogy tudnám szeretni és szexuálisan sem vonz. De minden percben róla ábrándozom. 26 éves vagyok, túl a tinédzserkoron, ki lehet ebből ennyi idősen nőni?
A srác amúgy sem nem gazdag, sem nem kigyúrt, inkább alacsony, átlagos kinézetű, viszont nagyon udvarias, kedves és okos. Volna kedve valakinek privátban kifejteni a véleményét, hogy miért alakul ki ez a rajongás érzés egy nőben? L/26
Szerintem a pasi köré virágokat rajzoltál, vagyis felruháztad olyan tulajdonságokkal, amikkel nem is rendelkezik és csak ez az illúzió után rajongsz. Ez olyankor szokott előfordulni, amikor valaki szeretetéhes. A szeretetéhség meg abból is adódik, ha saját magadat nem szereted, így a hiányzó szeretet másoktól várod. És itt könnyű belecsúszni abba a hibába, hogy meg akarsz felelni embereknek, csak azért, hogy szeressenek. Ezek szerint érzelmek terén (élesben) zárkózott is vagy.
A pasit, aki érzelmileg bánt, küldd el. Nem szeretheted őt igazán, ha mellette másról ábrándozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!