Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a fiúk, akik azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk, akik azt mondják, hogy a lányok csak a tökéletes külsejű pasikat veszik észre, bezzeg ők hátrányban vannak, azoknak miért nem esik le, hogy ők se veszik észre a csúnyábbakat és a gyönyörűek után vágyakoznak, akiknek ők nem kellenek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 21:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy védem ki,hogy próbálok tökéletes lenni.. amúgy engem nem érdekel,hogy kinek nem kellek, valószínűleg ők sem kellenek nekem..csak akit akarok,az legyen meg :)
2016. dec. 7. 23:12
 12/21 anonim ***** válasza:
mutassd magad
2016. dec. 7. 23:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Hahó! Ez egy hülye okfejtős kérdés!

- Eddig csak ultra-hiper-szuper férfikat és nőket láttunk együtt az utcán egymásra találva? NEM!

- Voltak közöttük olyan bőséggel, akiknek ronda barátnőjük volt, de ők ffi létükre jól nézek ki? IGEN!

- Voltak közöttük olyanok is, akiknek szép barátnője van, de ronda a pali? IGEN!

- Voltak kb. "egálban" is egymással párok? IGEN!

Hülye kérdés én mondtam!

Ha e teória mentén néznénk ahogy kérdező állítja, akkor csak szuper pasik és nők találtak volna egymásra!

És tényleg így van? NINCS!

2016. dec. 8. 03:54
 14/21 anonim ***** válasza:
3-as, spanyolnáthát? nem spanyolviaszt? :DDDDDDDDDDD
2016. dec. 8. 17:34
 15/21 anonim ***** válasza:

"Nem tudhatod hogy nem a bányarémekkel próbálkoznak-e (jó nem valószínű de érted a lényeget) másrészt pont ugyanarról szól a kérdésed amiért a pasikba belekötsz."

Nem ugyanaz. Mert a pasik belekötnek ezért a npkbe, a kérdezp meg csak reagáél r.

2016. dec. 8. 17:35
 16/21 anonim ***** válasza:
# 14: Tudod, ez ilyen vicc-dolog... humor... vágod?
2016. dec. 8. 20:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom szerintem ez a kérdés arról szól hogy a h.ülye pasik csak panaszkodnak azt szegény csúnyább csajok hoppon maradnak. Szerintem ez egy bújtatott hiszti. A kérdezőnek fogalma sincs arról hisztis Henrik aki a 40. nyávogó kérdést felteszi nem e egy kövér 160 centis zsíros hajú nőnél próbálkozott e legutóbb. Egyszerűen csak arról panaszkodik hogy az ilyen pasik nem a csúnya nőket keresik. Innentől kezdve pont ugyan az a kettő.
2016. dec. 8. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:
16: a viccek viccesek szoktak lenni.
2016. dec. 9. 18:24
 19/21 anonim ***** válasza:
# 18: az volt, pláne, hogy hat egész darab nevető szmáljit raktál még te is :3
2016. dec. 9. 19:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Itt mindenki csak azt szajkózza amit ő hisz.

De ez kb olyan rohejes mint mondjuk belolem es a baratnombol mondjuk konzekvenciat leszurni:

Baratnom az izmos pasikra bukik. Akkor erre azt mondanad "a nők" az izmos pasikra buknak.

Engem kifejezetten ez a fajta dolog halal hidegen hagy tan meg izmos pasim se volt soha pedig minden ujjamra akad nehany foszer. Ebbol meg akkor azt vonod le hogy "a nőknek" nem az izmos kell.

Szóval röhej...

Szerintem amig egy gyűjtő receptet kerestek a nőkhöz addig mindig csak egy réteget fogtok emlegetni de nem az összeset.

Be az összes nőt próbáld megfejteni mert egységes recept nincs akármennyire hiszik azt itt a tinifijuk.

Elég ha csak Azt az egyet találod meg aki hozzádvaló.

Ha îgy lesz, pont lefogod xarni hogy milyen a többi nő. Mint ahogy énis lexarom az idióta pasikat mert az én "tökéletesem"et megtaláltam. Bele is őszülnék vagy óriás naívitásban szenvednék ha azt hinném a pasik is mind egyformák. Hál Istennek hogy nem. És ez fordítva is így van. De ez közhely szerintem.

2017. febr. 5. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!