Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akiknek nem vonzó küllemű párja van, azok, még ha szeretik is, nem vágyakoznak néha a szebb emberek után?
Hát, csak mert nekem is volt, hogy kezdtem megszeretni egy nem túl szép lányt, de inkább nem jöttem össze vele, mert tudtam, hogy a vonzalom hiánya hosszú távon megbélyegezné a dolgot.
Azért kérdem, hogy másokkal ez nincs-e így.
Te azt gondolod hogy annak az embernek a párja nem szép, ő meg pont szépnek látja.
Értelmetlen kérdés...
Ha szereti, nyilván szépnek is látja az illető a párját, illetve ha látja is a hibáit, neki akkor is szép és ő kell, nem más.
Ha szeretek valakit, nem vágyakozok mások iránt.
Pl. nekem tetszenek a finoman "kigyúrt" srácok, de a szerelmem elég husis, és nem is szokott gyúrni (igazából itt ilyen fegyencedzéssel elérhető izmokra gondolok, nem konditermes izmokra).
Na most elmehetne mellettem 20 szép izomzatú fiú is, valószínűleg megnézném őket, de egy pillanatig sem vágyakoznék utánuk, de még csak az se jutna feltétlen az eszembe, hogy jajj, a párom is nézhetne így ki. Nem raknám fejben össze a kettőt. Vannak dolgok, amik tetszenek, és van a párom, akit szeretek, és aki mindenki előtt áll.
Remélem nagyjából érthető, mire gondolok.
"Ha szereti, nyilván szépnek is látja az illető a párját"
Nem tudom.. Én volt akit nagyon szerettem, de nem találtam vonzónak, kívánatosnak, és lelkileg hiába volt meg a kötődés, hiányzott, hogy olyannal legyek, aki szexuálisan is felizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!