Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jelent hátrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jelent hátrányt társkeresésnél, hogy szervátültetett vagyok?

Figyelt kérdés
születésem óta rosszak voltak a sajátjaim ezért 11 éve kaptam egy újat. Most még rendben van vele de nem tudni mi lesz vele később. Csak annyi, hogy gyógyszereket kell szedni meg jelenleg 6 hetente járok ellenőrzésre amúgy semmiben nem korlátoz de mégsem vagyok teljesen egészséges. A lányok mennyire tudnák ezt elfogadni? 25/F
2016. dec. 28. 18:23
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja egyébként örökölhető betegség.
2016. dec. 28. 18:24
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán. Nekem is kell kontrollokra járni, van egy betegségem, és rendszeresen gyógyszereznem is kell magam miatta (ráadásul qrva sokba is kerül), de szerencsére nincsenek (már) annyira látható tünetei, mint a kezelések megkezdése előtt. Ami nálam beüt, az a diétával járó feszengés, például rokonlátogatóban nem ehetek nagyi sütijéből és mindenki azt hiszi, hogy fogyózom, magyarázkodni meg nincs kedvem. Ugyanez randin, mikor az egyetlen amit ehetek és ihatok, az a csirkemell salátával meg a víz... A másik pedig, hogy nem biztos, hogy tudok majd szülni gyereket. Ha nincsenek hasonló, gátló vagy a másik életét is befolyásoló tényezők, akkor sztem semmi nem állhat az utadba! :)
2016. dec. 28. 18:33
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
2-es vagyok, és köszönöm, de senkitől sem szeretnék privit, legfőképpen arról nem nyilatkozom, hogy szűz vagyok-e. Van kapcsolatom és jól vagyok, nem szeretnék senkivel ismerkedni. 31/Nő
2016. dec. 28. 18:53
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a semmit! Dögöljetek meg...
2016. dec. 28. 19:27
 5/18 anonim ***** válasza:
Muszáj tudniuk róla?
2016. dec. 28. 19:29
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

Igy hogy orokolheto kicsit gaz. Meg hat azert mindenki oyan emberrel szeretne gyereket vallalni aki jo esellyel fel is tudja nebelni. Azert ha hat hetente jarsz kontrollra az nem egy kicsi valaminek tunik...

Szoval nalam nem jatszana az a lehetoseg hogy veled hosszu tavra tervezzek.

2016. dec. 28. 20:27
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem folyamatosan erről mesélsz és ez tölti ki az életed és ezt tartod a legfontosabb tulajdonságodnak, akkor semmi hátrányt nem jelent "csajozásban".

Komoly kapcsolatnál az örökölhetőség miatt jelenthet, de ez attól függ, hogy az adott lány szeretne-e gyereket/saját gyereket alar kizárólag, vagy hajlik örökbefogadásra stb.

L

2016. dec. 28. 21:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Már van párom, de ez biztos nem zavarna. Gyereket semmiképp se szeretnék, az mindegy, hogy örökölhető-e.

25L

2016. dec. 28. 23:48
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

"Köszönöm a semmit! Dögöljetek meg..."

Csak egy óra telt el mióta kiírtad a kérdést.

Az ilyen megnyilvánulásokat biztos nem fogadnám el egy párkapcsolatban, semmilyen indokkal.

2016. dec. 29. 04:13
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
igen, igaza van 9-nek, kérdező, te nagyon beteg vagy, és csak a kisebbik bajod a szervátültetés. Keress meg egy szakembert, ha jót akarsz magadnak, és esetleg a jövendőbeli párodnak.
2016. dec. 29. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!