Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők csak társkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak társkeresésnél ilyenek?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallom, hogy a nők csak is a tökéletes férfiakra hajtanak. Aki pl alacsony azt elhajtják a fenébe. Nos rólam tudni kell ,hogy eléggé alacsony és beteg vagyok. Általános és közép iskolában is voltak olyan fiú osztálytársaim akik ez miatt piszkáltak. Viszont a lányoknál nem tapasztaltam ezt. Ők valahogy elfogadóbbak voltak. Legalábbis nem szólogattak be. De ugyanezt tapasztalom interneten is. Ha van egy súlyos beteg emberről szóló hír mindig vannak olyan férfiak akik durván leszólják. Viszont a nők nem szoktak senkit a betegsége miatt mocskolni.
2016. aug. 24. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

"Mindig azt hallom, hogy a nők csak is a tökéletes férfiakra hajtanak." - Hülye általánosítás

"Ha van egy súlyos beteg emberről szóló hír mindig vannak olyan férfiak akik durván leszólják. Viszont a nők nem szoktak senkit a betegsége miatt mocskolni."

- Hülye általánosítás 2

2016. aug. 24. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a tökéletes, ugye. A magasság nem feltétele a tökéletességnek. Aki ilyeneket mond, annak a fejében van a gond, csak jobb ürügy azt mondani, hogy alacsony, ezért nem kell senkinek.
2016. aug. 24. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember nem szólja meg a másikat a betegsége vagy egyéb dolgok miatt semmilyen helyzetben sem. Nemtől függetlenül.
2016. aug. 24. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
A nők tényleg nem szólogatnak be annyira és tényleg elfogadóbbak. Kivéve ha társat keresnek, ott a visszájára fordul a különbség.
2016. aug. 24. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Normális,értelmes ember nem szokta a másikat bántani,sértegetni gúnyolni!!!

Sajnos sok ember gonoszkodó,irigy ,rosszindulatú :(

kevés a jó ember!

Én elfogadó vagyok,nem a tökéletes társam keresem,és ezért nem találom! :(

kitartóan keresem,kerestem ,de reménytelen beteg,impotens férfit találni,aki aszexuális!

aszex 28N

mások lehet ,hogy a tökéletes társukat keresik,azt nem tudom!

mindenki más és más!

2016. aug. 24. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nem sértegetek senki azért mert beteg vagy csúnya, ez alapillem, akár férfi, akár nő. ugyanúgy nekem se esik jól, ha beszólnak, megbántanak stb. volt benne sok részem, ezért empatikusabb vagyok az emberekkel :)

ha társkeresésről van szó akkor válogatok, mert a pasiknál nagy a "mérce" nálam, viszont az előző barátom nem volt se művelt, se okos, se jó képű, sőt.. és mégis őrült nagy szerelem volt, tanulság: ha akarod, ha nem nem te válogatod meg kit szeretsz majd meg! :)

2016. aug. 24. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Már hogy ne lennének nők?. Sőt, ők még szerintem még alpáribb módon, lenézően bánnak a beteg emberekkel. Ha van egy férfi, aki mondjuk túlsúlyos, emiatt nincs sikere a nőknél, akkor egyből leszolják a leg szánalmasabb, leg ocsmányabb jelzőkkel, h milyen élet képtelen meg ilyen kövér g.inek aki lusta ne várjon semmit.. és hasonló szint. Ez inkább szerintem a nemek iránti gyülölet kifejeződése, általánositásokból
2016. aug. 24. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Kinek mi a tökéletes? Amúgy a szó szoros értelmében vett tökéletes ember nincs.

Van viszont az a helyzet amikor vannak bizonyos igényeid, a leendő párod irányába, amikben nem tudsz, és vagy nem akarsz megalkudni. Ha ezeknek az igényeknek megfelel, passzoltok egymáshoz, jól kijöttök az alapok mellé, akkor tökéletessé válhat a szemedben.:)

Például hogy az adott partner külsőre vonzó legyen számodra, neked tetsző arc szerintem alap. A magasság is ilyen lehet. Van akinek a kigyúrt izomzat is fontos, de nem mindenkinek.

A közhiedelemmel ellentétben, nem mindenki a szőke herceget keresi milliókkal, kocsival, saját lakással, kigyúrt testtel, kockahassal stb stb. A többség ennél azért reálisabb. Illetve személy szerint nekem a szőkék nem is jönnek be, ahogy a kigyúrtak sem.

Miért nem lehet elfogadni, ha egy nő, mint pl én is, nem akar magánál alacsonyabbal párkapcsolatot? Nem beszólásról, megalázásról van szó, egyszerűen mások az igények. Van akit ez zavar, van akit pedig nem. Van nő, aki vonzódni tud nála alacsonyabb férfihoz, és van aki nem. Ezt miért nem lehet tudomásul venni mocskolódás nélkül? Vagy anélkül, hogy felszínesnek lenne minősítve?

Ostoba az az ember aki képtelen elfogadni, ha van aki nem szeretne hozzá közeledni, akármilyen ok miatt. Legyen ez magasság, vagy bármi más. Akár külső, akár belső tulajdonság.

Én soha életemben nem mocskolódtam senkivel szemben betegség, testi hibák (nagyobb orr, elálló fülek, kusza fogacskák), átlagostól eltérő test stb miatt. Mások ezzel szemben megtették ezt velem, kéretlen vélemények, beszólások, megalázások stb. Na, olyankor vissza szoktam szólni. Akkor meg én voltam a bunkó, mert betaláltak a megjegyzéseim.

Társkeresésben sem voltam ilyen másokkal szemben, soha senkit nem aláztam meg. Egyszerűen csak voltak dolgok amikben nem akartam kompromisszumot kötni, megalkudni. Ilyen volt pl az is, hogy egy bizonyos magasság alatt már kizártam a kapcsolat lehetőségét. De pl dohányzóval sem jártam volna soha, és olyannal sem aki valamilyen elmebetegségben, vagy függőségben szenved. És nem fogom soha sajnálni, hogy vannak dolgok amiket fogadtam el.

Amúgy kifejthetnéd, (ha szeretnéd), hogy milyen betegségről van szó.

2016. aug. 25. 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Hall az ember mindenféle hülyeségeket, - te magad tapasztalod, hogy nem rendszer az, vagy ha igen van épp elég sok a kivétel.

Erre hallgass!

Bunkó meg van nőben, férfiban vegyesen.

2016. aug. 26. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!