Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jelent hátrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jelent hátrányt társkeresésnél, hogy szervátültetett vagyok?

Figyelt kérdés
születésem óta rosszak voltak a sajátjaim ezért 11 éve kaptam egy újat. Most még rendben van vele de nem tudni mi lesz vele később. Csak annyi, hogy gyógyszereket kell szedni meg jelenleg 6 hetente járok ellenőrzésre amúgy semmiben nem korlátoz de mégsem vagyok teljesen egészséges. A lányok mennyire tudnák ezt elfogadni? 25/F
2016. dec. 28. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2-es, komolyan valaki azt kérdezte privátban szűz vagy-e? Betegebb ez az oldal még annál is mint gondoltam.
2016. dec. 29. 04:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha nincs külső jele, akkor érdektelen. Még beszélned sem kell róla, legfeljebb ha komolyabbra fordul egy csajjal. Itt meg ne próbálj csajozni, futóbolond unatkozó barátnők (akinek perszeee hogy tökéletes a kapcsolata) meg átvert fszkörhintások nyomják itt a tutikat.

Tehát nyigodtan csajozzál egyéb helyeken, (IRL) mert nincsen jelentősége a szervátültetésnek. Ha van valami külső hátrányod is, az már komolyabb probléma ezen a téren. Teszem azt 40 kiló vagy vasággyal, akkor is betegesnek néznek ha havonta jársz véradásra, és feketeöves karatés vagy. A csajok 10 ből 9 esetben a legelső benyomásuk alapján adnak (vagy nem9 esélyt. Ha adnak, akkor a fejukben a legtöbb hibádat kijavítják, ha nem adnak, akkor ugyis mindegy, mert ha arőlteted, a legtöbb hibád felnagyítják.

Valami iylesmi. Ja és sose idegeskedj csajok miatt. Nem éri meg.

2016. dec. 29. 04:54
 13/18 anonim ***** válasza:

lehet hátrányt jelent a gyere utód miatt később

de ettől még lehet társad!

Sajnos én is beteg vagyok tudom,milyen betegként élni,tudom milyen amikor nem akarsz gyereket,azért mert nem akarod hogy tovább örökölje a betegséget!

hogy rossz legyen a gyereknek!

Az örökbe fogadás még ott lesz ha gyereket szeretnétek majd később a társaddal,sok sikert!

2016. dec. 29. 06:39
 14/18 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, es igen, tenyleg azt kerdeztek, szuz vagyok-e meg.
2016. dec. 29. 07:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Ha nagyon szertek valakit, és amúgy ő álmaim férfija, akkor nyilván elfogadnám, de mindenképp az örökbefogadást preferálnám, ha esteleg odáig jutnánk. De amúgy nem ártana tudni, hogy a "nem tudni mi lesz vele később mit jelent pontosan". Meg hogy milyen szervről(szervekről?) van szó. Mert ezektől is függ, hogy mennyire nagy hátrány.
2016. dec. 29. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:
33%
Genetikailag bele van kódolva a nőstényekbe, hogy az egészséges hímekkel párosodnak, nem a betegekkel. Ez így van, az embernél is.
2017. márc. 10. 20:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Így van 16! Tehát Rólad már a válaszodból süt, hogy mekkora hulladék vagy! :)
2017. márc. 10. 20:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja, az vagyok, de jó már nekem...
2017. márc. 10. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!