Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok egy szuperképességet, melyik lenne az, és hogyan használnátok társkeresésnél?
Értelemszerűen egy jól behatárolt képességet írjatok, a "mindenható" pl. nem ilyen. ;)
Fantáziára fel!
Az előrelátást.
Ezt nem úgy értem hogy a jövőben bármit meglátok és bármikorra előre tudok lesni az időben, hanem úgy értem hogy például egy nappal előrébb látnám az időt, azt a helyzetet ha például egy általam kiszemelt lányt elhívok randira amivel azt érném el hogy ha akkor követek el hibát, vagy valami bakit ami megpecsételi a bukást vagy a nagyon kellemetlen szituációkat ezeket megtudjam előzni éles helyzetben. Azért választanám ezt ha lenne ilyen mert nagyon sok olyan dolgot követtem el amibe csak utólag gondoltam bele hogy baromság, tehát hirtelen hoztam értelmetlen, kellemetlen, ciki, nagyon gáz döntéseket amik miatt buktam, nem is kicsit és keveset.
Csak egy kis igazítás... Hermione mindig a múltba ment vissza az órájával, nem a jelenben bóklászott vele. :)
És nem tudott egyszerre több helyre elmenni, mindig csak egy adott idősíkba ment vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!