Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dohányzás hátrány a társkeresésnél?
Így van. Le kell szokni.
Két átlagos (vagy átlag alatti) fizetéssel rendelkező háztartásnak úgyis nagy luxus.
Aki nem bírja a cigi szagát, az nem fog azért megalkudni. Én is gyűlölöm, fuldoklom a füstjétől, meg az ilyen embereknek mindene,
ruhája, lehellete számomra rettentő kellemetlen szagú. A csókról nem is beszélve, ami olyan mintha hamu lenne az ember szájában, és ezt nem fedi el semmilyen rágó.
Nem tudom, sosem éreztem ezmiatt hátrányt. A jelenlegi párom sem dohányzik.
N27
Attól függ. Buliban néha én is el szoktam szívni pár szálat, de amúgy saját magamon is utálom a szagát, a kezem is sokáig rohadt büdös utána.
A rendszeres cigizés nálam kizáró ok, főleg ha lakásban vagy kocsiban is nyomja valaki, ott számomra elviselhetetlen. Mondjuk nők között szerintem több a nemdohányzó, legalábbis én a környezetemben kevesebb dohányost látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!