Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány csajozásnál ha nincs humorérzékem?
Mivel igen ritka az olyan csaj amelyiknek van humorérzéke,
így kicsi az esély rá, hogy találj egy olyant akinek feltűnne, hogy neked sincsen.
-Mekkora hátrány csajozásnál ha nincs humorérzékem?
-Most viccelsz?? :D
de komolyra forditva aszót, nem minden lánynak fontos. Nekem például kb eszembe sem jutna az ideális pasi jellemzésekor (és nem, nem vagyok felszines, bőven sorolnám a belső tulajdonságokat)
En sose ertettem, miert a Jo humoru ferfiak vonzanak allitolag. Rossz humorod ne legyen! Semmilyen.
Szemely szerint lohasztanak a vicces emberek, de nagyon szeretnek nevetni. Szituaciokon, amik maguktol adodnak es ott es akkor ket ember fel ismeri benne a poent.
Ne izelj mar ezen!
A nevetés egy olyan testi fizikai és élettani reakció, amely a megélt boldogságról, élvezetről, pozitivitásról tesz tanúbizonyságot.
Ezt keresik, ahogy a férfiak nagy része is inkább élvezi egy jó állapotú nő társaságát.
Kivéve akik kiégett búvalb***ott halál negativ rosszakarók, na nekik nem fontos ez. Nekik az a fontos h "hallottad?" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!