Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány csajozásnál ha nincs humorérzékem?
Köszi az őszinteségedet!
Akkor keresek másvalakit :(
Az attól függ, mit értesz humorérzék alatt.
Én semmiképpen sem értem az állandó poénkodást, de értem az élet eseményeihez való lazább, kicsit szarkasztikusabb hozzáállást, amikor az ember kimond egy mondatot, és a másiknak mosolyognia kell. Nem hahotáznia, csak elmosolyodni, és nyugtázni, hogy igen, EZ a humorérzék.
Másfelől a humorérzék azt is jelenti, hogy a másik vevő az ÉN szarkasztikus megjegyzéseimre, ami szintén fontos.
Nem szeretem az olyan embereket, akik mindenből oltári nagy balhét csinálnak, és még véletlenül sem kerülnék el, hogy gyomorfekélyt kapjanak valami ostoba politika vita miatt pl.
Persze, fontos a megbízható, becsületes, őszinte hozzáállás a másikhoz, és el sem tudom mondani, mennyire sokra tartom a jó szexet :) de tartós kapcsolatba csak olyannal megyek bele, aki képes humorral szemlélni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!