Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora hátrány csajozásnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zöldzsiráf kérdése:

Mekkora hátrány csajozásnál ha nincs humorérzékem?

Figyelt kérdés
Illetve van,de eléggé fura. Nem tudok minden második szóra valami poént,nagyritkán egy-egy mondatomon nevetnek ,de azt se mindíg szándékosan akarom viccnek. A lányoknak fontos a humorérzék egy fiúban,de mekkora hátrány ha nekem annyira nincs?

2020. febr. 12. 23:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Nálam azonnal elvágtad magad, de biztos van, aki hasonlóan gondolkozik, mint te.
2020. febr. 13. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
Nálam itt kiestél...
2020. febr. 13. 18:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi az őszinteségedet!

Akkor keresek másvalakit :(

2020. febr. 13. 19:34
 14/14 anonim ***** válasza:
92%

Az attól függ, mit értesz humorérzék alatt.

Én semmiképpen sem értem az állandó poénkodást, de értem az élet eseményeihez való lazább, kicsit szarkasztikusabb hozzáállást, amikor az ember kimond egy mondatot, és a másiknak mosolyognia kell. Nem hahotáznia, csak elmosolyodni, és nyugtázni, hogy igen, EZ a humorérzék.

Másfelől a humorérzék azt is jelenti, hogy a másik vevő az ÉN szarkasztikus megjegyzéseimre, ami szintén fontos.

Nem szeretem az olyan embereket, akik mindenből oltári nagy balhét csinálnak, és még véletlenül sem kerülnék el, hogy gyomorfekélyt kapjanak valami ostoba politika vita miatt pl.

Persze, fontos a megbízható, becsületes, őszinte hozzáállás a másikhoz, és el sem tudom mondani, mennyire sokra tartom a jó szexet :) de tartós kapcsolatba csak olyannal megyek bele, aki képes humorral szemlélni az életet.

2020. febr. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!