A hadarást hogyan lehet legyőzni?
A nyáron menni akarok dolgozni és engemet a hadarás nagyon megnehezít bármilyen kapcsolat teremtésben,
és még a barátaimat is zavarja
Tarts mondatok(bekezdések) közt 5 masodperc szüneteket.
Gyakorold otthon pl hangos felolvasassal.
Habar nekem rengeteg emberrel kell beszelnem melohelyen es megtanultam hallgatni is, rajöttem pl egy telefonbeszelgetes alatt is,hogy az emberek miközben beszelnek gondolkodasi szüneteket hagynak!
Pl felhivnak hogy :mwgkeresné nekem kérem x cég szerzödését? At tudnà küldeni? Valaszolok igen. Erre nem teszi le a telot. Csend. En hallgatok!!majd folytatja. A 2015 is kell meg a 2018 as modositas. Megint valaszolok oke. Megint nem teszi le, csend. Hallgatok.
Megint folytatja hogy y cég is kellene igazabol.
Es aztan forditva. En is ugy hivok màr vkit. Hogy csendszüneteket iktatok be!türelmesen vàrakoznak azalatt. Igy a lehetö legtöbb reszletet elö tudom adni abban amit mondani akartam. Feltünt hogy senki nem pattog mint èn, hanem csendszünettel beszélnek es ha en beszelek meg csendben hallgatnak.
Van akinel neha azt is hiszem elment a vonal akkora csendszüneteket tart, hogy màr kezdek halozni. itt vagy? Aztan lassan megszolal igen es azutan folytatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!