Hogyan tudnám legyőzni a gátlásaimat?
Figyelt kérdés
Nem tudok miről beszélni, nem jut eszembe semmi, amikor 2esben beszélek valakivel. Csak ott megyünk, és nem tudok megszólalni. És amikor ez van érzem ezt a kínos csendet, és akkor még rosszabb lesz, akkor már parázok is ezen.2019. jún. 22. 14:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor mindegy, hogy mit mondasz, csak kezdj el beszélni. A semminél még az időjárás is jobb, mint téma. Sokan félreértelmezik a szótlanságot és azt feltételezhetik, hogy nem mutatsz érdeklődést irántuk. Ezt jó lenne elkerülni.
2/4 anonim válasza:
Nem vagy egyedul, velem is ez van. Mar beletorodtem, hogy egyedul elem le az eletem. Hacsak nem jon valami rendkivul turelmes ferfiu, akivel egy ido utan kepes leszek beszelgetni
4/4 anonim válasza:
Igen ilyenkor kerdezni kell a masikat. Es mit tervezel estere holnapra, mit szeretsz a sulidban hobbydban stb mi a neved jelentese mikor van a szülinapod mi az almod, mit almodtal van e visszaterö szoktal e uszni stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!