Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnám legyőzni a...

Hogyan tudnám legyőzni a gátlásaimat?

Figyelt kérdés
Nem tudok miről beszélni, nem jut eszembe semmi, amikor 2esben beszélek valakivel. Csak ott megyünk, és nem tudok megszólalni. És amikor ez van érzem ezt a kínos csendet, és akkor még rosszabb lesz, akkor már parázok is ezen.

2019. jún. 22. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor mindegy, hogy mit mondasz, csak kezdj el beszélni. A semminél még az időjárás is jobb, mint téma. Sokan félreértelmezik a szótlanságot és azt feltételezhetik, hogy nem mutatsz érdeklődést irántuk. Ezt jó lenne elkerülni.
2019. jún. 22. 14:38
 2/4 anonim válasza:
Nem vagy egyedul, velem is ez van. Mar beletorodtem, hogy egyedul elem le az eletem. Hacsak nem jon valami rendkivul turelmes ferfiu, akivel egy ido utan kepes leszek beszelgetni
2019. jún. 23. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A kérdő szavak a barátaid.
2019. jún. 30. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen ilyenkor kerdezni kell a masikat. Es mit tervezel estere holnapra, mit szeretsz a sulidban hobbydban stb mi a neved jelentese mikor van a szülinapod mi az almod, mit almodtal van e visszaterö szoktal e uszni stb stb
2019. júl. 30. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!