Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudom legyőzni a gátlásai...

Hogy tudom legyőzni a gátlásaimat, és azt hogy nagyon csendes vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem jól nézek ki, és tudom hogy tetszek pár lánynak, de mégis elég gátlásosnak tartom magam. Nehezen nyílok meg, a hangom elég gyenge, de nem vékony. Keveset beszélek, mert egyszerűen nem tudok miről. Szívesebben ismerkedek neten keresztül, mert így jobban át tudom gondolni mit is akarok írni. Még a haverjaimmal se tudok közvetlen lenni. Nem nagyon tudok sokáig beszélni úgy egy emberrel hogy a szemébe nézek. Sokszor kínosnak találom a kommunikációt, és legszebben kihátrálnék belőle. Nem tudom miért. Egyszerűen nem tudok magamon állítani. Mégis ha itthon vagyok, sokáig nézegetem magam a tükörben, csinálom a hajam stb, mert viszonylag a kulsommel meg vagyok elégedve, de ez mit sem ér ha a belső nem jó. Mit tudok ez ellen tenni? Hogy fejleszthetem magam? 16/f

2016. márc. 23. 16:20
 1/3 anonim válasza:

En itt gykn kezdtem el beszelni emberekkel.. Eloszor 1-2 napig tudtam csak megtartani a "kapcsolatot" de ez egyre jobban not.. Most ott tartok hogy élőben is tobbet beszelek.. Peddig a 0an voltam.

16F

2016. márc. 23. 16:24
 2/3 anonim válasza:

Nézz filmeket, csinálj olyan dolgokat, amikről tudsz beszélgetni. Járj közösségbe, lógj a haverokkal. (NE csinálj azért felelőtlen dolgokat.) Ne önmagad nézegetésével töltsd az időd.

Sok sikert.

2016. márc. 23. 16:25
 3/3 anonim válasza:
Félénk vagy csak Ennyi a bajod 😏
2016. márc. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!