Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet középiskolában...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cobra 11 kérdése:

Hogyan lehet középiskolában olyan lányt megismerni, aki olyan mint én?

Figyelt kérdés

Én alapvetően csendes, visszahúzódó fiú vagyok. Ugyebár a legtöbb ilyen korú lány már bulizik meg minden. Én viszont nem nagyon szeretem a bulikat. Alkoholt még életemben nem ittam és nem is fogok.

14/F

2015. júl. 30. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:

pár hónapja még én is azt vallottam, hogy sose fogok inni alkoholt, de aztán egy hónapja kb a társaság kedvéért mégis kipróbáltam. ezután se lesz a kedvenc időtöltésem, nekem speciel az ízük se jött be, ráadásul hatása se volt rám, pedig elég sokat ittam, de tényleg SEMMI..:D egyszer ki lehet próbálni, de nekem se lesz belőle rendszer. hidd el, vannak még ilyen mentalitású tinédzserek, mint te, még ha kevesen is. nézz körül, biztos vannak a környezetedben, akik szintén visszahúzódóak, az osztályban is biztos van még legalább egy-két ilyen ember :) ha nem, várj türelmesen, járj el sportolni, sétálni, stb, és előbb-utóbb belekerülsz vmi olyan közösségbe, ahol te is jól tudod érezni magad. tudom, nehéz, sokáig én is magányos farkas típus voltam, a suliban még mindig, de én versenyszerűen sakkozok, és versenyeken megtaláltam az igazi barátaimat, ki tudok teljesedni. :D

16/L

2015. júl. 30. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak nem arra válaszoltál amit kérdeztem. :)
2015. júl. 30. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet?...jó kérdés. Sok ilyen lány van, ha a megfelelő középiskolába jársz. Ha a mucsaröcsögei éppen átmentem iskolába jársz, ott kevesebb rá az esély. Ha elismert, komolyabb gimnáziumba, ott több rá az esély. Az én osztályomban kapásból van 8 olyan lány aki nem jár bulizni, vagy ha igen, akkor is hasonló társasággal és inkább beszélgetni nem részegre inni magukat. Az évfolyamon is vannak jó számmal ilyenek, szóval nem hozzánk szorult az összes. Amúgy csak nyitott szemmel kell járni, lehet pont azért nem veszed észre őket, mert ők is visszahúzódóak, csendesek:) 18l
2015. júl. 30. 18:40
 4/5 anonim válasza:

Szia! Ne félj! Én is ilyen mentalitással rendelkezem, és szerintem nem lehetetlen hogy fogsz találni egy hasonló aranyos barátnőt. Sok sikert hozzá!

L/14

2015. júl. 31. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is most megyek középbe és keresem a megfelelő csajt.Annyit kell tenned hogy figyeled a viselkedésüket :) 15/F
2015. aug. 1. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!