Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet középiskolában olyan lányt megismerni, aki olyan mint én?
Én alapvetően csendes, visszahúzódó fiú vagyok. Ugyebár a legtöbb ilyen korú lány már bulizik meg minden. Én viszont nem nagyon szeretem a bulikat. Alkoholt még életemben nem ittam és nem is fogok.
14/F
pár hónapja még én is azt vallottam, hogy sose fogok inni alkoholt, de aztán egy hónapja kb a társaság kedvéért mégis kipróbáltam. ezután se lesz a kedvenc időtöltésem, nekem speciel az ízük se jött be, ráadásul hatása se volt rám, pedig elég sokat ittam, de tényleg SEMMI..:D egyszer ki lehet próbálni, de nekem se lesz belőle rendszer. hidd el, vannak még ilyen mentalitású tinédzserek, mint te, még ha kevesen is. nézz körül, biztos vannak a környezetedben, akik szintén visszahúzódóak, az osztályban is biztos van még legalább egy-két ilyen ember :) ha nem, várj türelmesen, járj el sportolni, sétálni, stb, és előbb-utóbb belekerülsz vmi olyan közösségbe, ahol te is jól tudod érezni magad. tudom, nehéz, sokáig én is magányos farkas típus voltam, a suliban még mindig, de én versenyszerűen sakkozok, és versenyeken megtaláltam az igazi barátaimat, ki tudok teljesedni. :D
16/L
Szia! Ne félj! Én is ilyen mentalitással rendelkezem, és szerintem nem lehetetlen hogy fogsz találni egy hasonló aranyos barátnőt. Sok sikert hozzá!
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!