Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond lehet társkeresésnél ha én nem beszélek angolul meg más nyelven se?
Ez hátránynak számít?
F
Nálam eléggé, tekintve, hogy mind a tanulmányaim, mind a munkám a nyelvekhez kapcsolódik (angol, olasz, és nemsokára a norvég is) kapcsolódik, és szerintem legalább angolul tudni alapfokon mára olyan alap dolog, mint a jogsi vagy a főzés, sütés magunkra.
Mondjuk én az UK-ban élek, szóval kétlem, hogy itt szembejönne velem olyan, aki nem tudna legalább angolul, de ez még Magyarországon is zavart volna, hiszen mióta élek imádok utazni és nyilván a párommal is elmentem volna és zavart volna, ha nem tudott volna megszólalni, vagy ne tudta volna megismerni a külföldi barátaimat.
20/L
Én inkább lustának tartanálak, hogy 12 évnyi nyelv óra után megszólalni sem tudsz. Ha meg diplomás vagy és nyelvvizsgád is van, akkor meg főleg.
Kicsit nehéz elhinni, hogy 12 évnyi heti 3-5 órából semmi nem maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!