Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a jövőben, hogy ne kövessek el újra ilyen
orbitális hibát? 36/N
Figyelt kérdés
Megismerkedtem az interneten egy nagyon kedves férfivel a karantén ideje alatt. Mivel egy ideig nem talizhattunk a karantén miatt 1 teljes hónapig csak messengeren tudtunk beszélgetni, vagy videótelefonálni. Aztán hét alkalommal személyesen is találkoztunk, és jó kis programokat szerveztünk. Viszont nem jutottunk el a csókig, mert én még nem éreztem, hogy készen állnék erre. Mivel turnusban külföldön dolgozom ezért egy ideig nem tudunk találkozni. Ameddig otthon voltam minden normálisnak tűnt. Aznap, mikor nem találkoztunk felhívott és mindig hosszasan beszéltünk. Miután kijöttem utána mondta, (ez volt 3 mapja), hogy nem is tudja mit tegyen. Mert, hogy nem volt csók. Végül ma azt mondta nem tud ennyit várni és megszakítotza velem a kapcsolatot. Most nagyon szomorú vagyok. Ha valaki tud tanácsot adni, mit tudnék máshogy tenni a jövőben, hogy ne szúrjam el, azt megköszönném. Én 36 éves nő vagyok ő pedig 33 éves férfi.
Én a feleségemmel itt ismerkedtem meg a gyakorin. Két hétig csak cseteltünk, mint ti. Az első randin 10 perc múlva már csókolóztunk. A másodikon már dugtunk. Azóta is együtt vagyunk, már összeházasodtunk és van egy kisfiunk. A tanulság: 30 felett nincs mire várni, élvezni kell az életet és egymást, azután ahogy alakul.
2020. jún. 29. 11:17
42/73 anonim válasza:
42. Lássuk be ez azért elég ritka!
2020. jún. 29. 12:18
43/73 anonim válasza:
Nem tudom mennyire ritka, de amint az ábra mutatja, nem azon múlik, hogy meddig “tartogatja” magát egy 30+ nő, vagy meddig szivatja a pasit. Nem normális 7 randit csók nélkül végigcsinálni, nálam már régen friendzone lenne (volt már erre is precedens elég sok).
2020. jún. 29. 12:34
44/73 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok nagyon máshogy bekötve, de engem nagyon izgat férfiként az udvarlás, a flört, az "időhúzás", talán még jobban is, mint a végcél. Nagyon ki tudok ábrándulni az olyan nőktől, akik kb. pasiként állnak a szexhez.30f
2020. jún. 29. 12:39
45/73 anonim válasza:
Mert azt hiszik pasik, csak mikor a felelősséget kell vállalni, akkor mennek át újjal mutogatásba...
2020. jún. 29. 12:43
46/73 anonim válasza:
44. De, azon múlik! Fiatalabb koromban én is ezzel a felfogással gondolkodtam, hogy éljünk a mának, alakul ahogy alakul és nem nagyon tartottam számon, hogy kivel mikor bújok ágyba, mert úgy voltam vele, ha kellek neki akkor játszmák nélkül is kellek.
Csak hogy nincsen senki homlokára ráírva, hogy ki milyen ember! Először meg akarom ismerni az illetőt, aztán alakuljanak az érzelmek, majd esetleg jöhet a szex. Befejeztem, hogy sírok a hülyék után! Így lehet kiszűrni igazán, hogy ki az, aki a személyiségemért van velem és ki az, akit csak a puncim érdekel.
2020. jún. 29. 12:51
47/73 anonim válasza:
Kellemes eufemizmus a bizalomvesztésre. Az adott szituáció kívül töltött idő, nem ad reális képet arról, hogy mennyire megbízható adott ember az adott szituban. Ha valaki otthagy, mert nem tetszik neki a p*nád, az menni fog egy nap vagy egy év múlva is ugyan úgy. De ez a p*nán kívül egyébre is áll mindkét nemnél. Az ernyőd ugyanúgy kinyílik vagy nemnyílik ha hezitálsz, ha nem... biztos viszont csak azután lesz, miután kiugrottál. A biztonság gyakran nem ugyan az, mint a bizonyosság.
2020. jún. 29. 13:54
48/73 anonim válasza:
A #40-es nagyon jól mondja! Ma már nem nagy kunszt a neten beszélgetni érdekes emberekkel. Sőt, az ember van annyira szemét, hogy a friss ismeretséget többre tartja mint a régieket. A másik meg az, hogy elég beszélgetni néhány problémáról, és máris kialakul a kölcsönös szimpátia. Na, nálam ezek kb. 5Ft-ot sem érnek. Hajaj, mennyi nővel "ismerkedtem" már én is, akik simán, zokszó nélkül leléptek. Kár volt az időt pazarolni rájuk, igazából adták az okos jó kislányt, de ők maguk sem tudták mit akartak.
2020. jún. 29. 14:08
49/73 anonim válasza:
49. Téged nem akartak.
2020. jún. 29. 14:17
50/73 anonim válasza:
Na és mit fogsz tenni?
Amúgy ő próbált megcsókolni de ökledezni kezdtél?:D
Vagy meg se probalt mert akkor nem jogos
És valószínűleg képbe került neki egy jobb jelölt, hagyd a francba. Ha meg nem jön össze azzal a csajjal biztos rádír ha visszajottel..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!