Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a jövőben, hogy ne kövessek el újra ilyen orbitális hibát? 36/N
Az nem sok.
Majd írj neki 1 héttel előtte, hogy mész vissza, és kérj új randit!
Hát én már az elején bemutatkoznék neked mint férfi. Elmondanám ki vagyok, elmondanám hogy hogyan képzelek el egy kapcsolatot, mik a hibáim, mik az erősségeim. Elmondanám hogy mi a szeretetnyelvem, milyen a szexuális étvágyam. Ezeket elvárnám tőled is, és ha nem passzolunk, akkor annyi volt.
Én ma már 5 percet sem pazarolnék el az életemből felesleges körökre. Tapasztalat.
23: Ezt az teheti meg, akinek életében 1-nél több ember vonzó szexuálisan.
Illetve még az sem.
Nekem úgy 10 évente 1 ilyen akad, és nem első, hanem 100. látásra alakul ki a közös élmények hatására.
Szóval nem mindenkinek lehetőség ez.
24-es. Azzal hogy felvázolom hogy ki vagyok, milyen "elvárásokkal", nem hiszem hogy mellé lőnék. Sőt, nem is kell szexuálisan vonzódnom, mivel csak tájékoztatom magamról. Engem az érdekel, hogy ő milyen, nem hiszek abban, hogy egy alapból zárkózott nő egy szuper pasinak egyből kinyílna.
Sőt, a hátam közepére sem kívánok egy zárkózott nőt, ahol malmozzak hogy ma ugyan hány millimétert haladtunk előre. Sajnos kimondhatatlanul sok időt csesztem el az életemből ilyen nőkre, így ma már tisztán látom magam.
28: Én ebből azt látom, hogy nincsen szellemi és érzelmi kapacitásod egy ember megismerésére.
Pedig ez egy nagyon élménygazdag, élvezetes dolog, bármilyen embert is találsz.
Te meg azt tekinted "eredménynek", ha lesz X adag Z mennyiségű testi kapcsolat.
Hát... nem nagyon tűnsz emberinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!