Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lánynál hány éves kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynál hány éves kor után találjátok zavaróan furának, hogy még szűz?

Figyelt kérdés

2020. jún. 13. 18:47
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
(#17 voltam - ez lemaradt)
2020. jún. 15. 22:03
 32/33 anonim ***** válasza:

Kedves 30-as!

Igen,igazad van abban,hogy saját tapasztalatból írtam, azonban azt hozzátenném,hogy én pl az első kapcsoaltomban nagyon tapados és féltékeny voltam(persze ennek voltak okai),ezekről azonban kellő önismerettel sikerült leszoknom és a szakítás után tanulnom belőle,hogy mit miért csináltam. Nem mondom,vannak olyan emberek,akiknek nem kell párkapcsolati tapasztalat mert kellőképpen érettek ahhoz,hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolatot folytassanak, viszont mivel csak a környezetemben élőkről tudok érdemben nyilatkozni,ezért azt tudom mondani,hogy az első kapcsolata kivétel nélkül mindenkinek egy idő után valami borzasztó nagy vitás-veszekedos valamibe torkollik,ahol van minden,amiből akar csak egyetlen dolgot sem lehetne elnézni a másik felnek(pl megcsalas),az illető mégis benne marad a kapcsolatban.

2020. jún. 16. 08:24
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
#17 Attól él álomvilágban,hogy olyan dolgokban hisz,ami csak a filmekben van.Nagyon okos lány és kedves is,de soha nem viseli el ha valaki bármiben jobb tőle,iszonyat maximalista,elhiszi,hogy neki mindenből a legjobb jár,olyan pasira vágyik,aki jóképű,sportos és gazdag.Szóba se állna olyannal,aki nem végzett egyetemet,vagy nincs neki rendezett családi háttere.Akik eddig udvaroltak neki,az összeset kikosarazta,ha valaki kezdeményez is vele beszelgetést,csakis tudományokról,nyelvekről és nyaralásokról lehet vele beszélgetni.Interneten soha nem ismerkedik,ha valaki ráír egyből leszólja,hogy milyen buta,mekkora szerencsétlen és kb tényleg mindenen problémázik.Nem bízik senkiben,mindenben a tökéletest keresi,tipikusan a mesébe illő igazit.Mondjuk az tény,hogy nagyon intelligens,viszonylag csinos és gazdag is,de ettől ez még szerintem álomvilág.:)
2020. jún. 16. 19:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!