Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynál hány éves kor után találjátok zavaróan furának, hogy még szűz?
Kedves 30-as!
Igen,igazad van abban,hogy saját tapasztalatból írtam, azonban azt hozzátenném,hogy én pl az első kapcsoaltomban nagyon tapados és féltékeny voltam(persze ennek voltak okai),ezekről azonban kellő önismerettel sikerült leszoknom és a szakítás után tanulnom belőle,hogy mit miért csináltam. Nem mondom,vannak olyan emberek,akiknek nem kell párkapcsolati tapasztalat mert kellőképpen érettek ahhoz,hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolatot folytassanak, viszont mivel csak a környezetemben élőkről tudok érdemben nyilatkozni,ezért azt tudom mondani,hogy az első kapcsolata kivétel nélkül mindenkinek egy idő után valami borzasztó nagy vitás-veszekedos valamibe torkollik,ahol van minden,amiből akar csak egyetlen dolgot sem lehetne elnézni a másik felnek(pl megcsalas),az illető mégis benne marad a kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!