Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynál hány éves kor után találjátok zavaróan furának, hogy még szűz?
Én 30 éves szűz férfiként azt mondom 35 felett fura, és a férfiaknál is ettől a határtól gondolom. Hogy miért?
Mert ha mondjuk nem jött össze neki középiskola végéig, az simán benne van. Van egy gyökér osztálya és mondjuk ő igényesebb és/vagy visszahúzódóbb, akkor simán eltelhet úgy az a 4-5 év, hogy senkit nem talált. Aztán jön a felsőoktatás, ott is rengeteg dolog bejátszhat. Nagyon durva lánytöbbséggel rendelkező szak, sokat kell tanulni, esetleg dolgozik is mellette, nincs ideje ismerkedni vagy van randija, de szintén csak tahók találják meg. Aztán az egyetemnek vége olyan 30 éves korra, munka stb., itt már több ideje kell legyen társat keresni és még így is van 5 éve 35-ig. Ha amúgy jól tartja magát, ebben a korban rohadt jól tudnak kinézni a nők még. Ha ekkor sem talál, onnantól gondolom, hogy van valami gáz kinézet vagy belső terén.
#2 de ha megdugta volna egy random pasi, akkor se lenne "komolyabb párkapcsolati tapasztalata" de nem lenne szűz. Az is zavarna gondolom...
Nagy baj van az emberek fejével ezen az oldalon!
1-es vagyok. Azt azért vegyétek figyelembe, hogy a szüzesség nem egyenlő a párkapcsolati tapasztalattal.
Attól, hogy valaki nem szűz, még nem biztos, hogy párkapcsolatban tapasztalt. A kérdés kifejezetten a szüzességre irányult.
Nőknél férfiaknál egyaránt nekem furcsa a szűz húsz év fölötti
21N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!