Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynál hány éves kor után találjátok zavaróan furának, hogy még szűz?
Szomorú azt látni, hogy az érzelmek nemigazán játszanak szerepet senkinél. Párkapcsolati tapasztalat... lassan olyan lesz ez, mintha egy állásinterjúnak tekintenétek két ember érzelmeken (jó esetben) alapuló kapcsolatát. És milyen tapasztalat az ideális az állás (nő) elnyerésére? Hátrány ha volt 1-2 nője, akit agyonvert, de előny, ha amúgy elvitte őket nyaralni?
Annyira buták egyesek, hogy néha hányingerem van.
Nem az zavar ha szűz,hanem ha nem tudja,hogy hogy kell viselkedni egy kapcsolatban. Hat mit nem lehet ezen érteni?
Nekem számít,hogy egy húszas évei elején járó férfinak volt e hosszabb távú komolyabb kapcsolata,hogy tett e hosszú távon annak fenntartásáért és tudott e hűséges maradni. Mert ezek alapján meg tudom ítélni,hogy hasonló e az ertekrendunk és a gondolkodásunk.
Kedves 11-es,te pedig vegyél be egy hányinger csillapitot és ertelmezd,amit írtam! :)
Én úgy látom, hogy azért nem akkora ritkaság 20-on felül szűznek lenni. Inkább csak arról van szó, hogy nem beszélnek erről az emberek. Én 22 vagyok és érintett a témában. Párkapcsolatom sem volt még, igen. Sokszor gondolkoztam már azon, hogy baj van velem. Nos, lehet, tényleg van is, de nem olyan téren, mint ahogy korábban gondoltam. Emellett lassan engedek közel magamhoz bárkit is, az ismerkedés úgy en bloc nem az én világom, tehát számonra az ilyen direkt ismerkedés nem pálya. Lehet, sült galambra várok, de mégis én csak úgy tudom elképzelni az egészet, ha az illetővel előtte hosszú ideje barátok vagyunk/ismerjük egymást.
Egyébként legjobb barátnőmnek már volt 1-2 rövidebb párkapcsolata (tényleg extra rövidek voltak), de ott sem volt szex, szóval ez önmagában nem mond semmit.
Az biztos, hogy nem vagyok büszke magamra, aggódni is szoktam a dolgon és rövidebb időkre elő is fordul, hogy ezen görcsölök, viszont azért egyelőre nem gondolom azt sem, hogy überciki lennék.
"önkép (alul-, de szerintem sokkal inkább túlértékelési-) problémákra utal"
Ezt megmagyaráznád? Aki túlértékeli magát az valószínüleg nem szenved önbizalomhiányban, ami az egyik leggyakoribb oka annak, hogy miért van valaki egyedül.
Semmikor sem. A férfiak ennek örülnek. A nőkben azért vetődik ez fel kérdésként maguk iránt, mert részükről a férfit ez viszont leírja.
Mi viszont nem kombinálunk, gondoljuk túl fejben, hogy ez milyen riasztó jel, sőt, vágyjuk is erre a tulajdonságra a másik felől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!