Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egy átlagosan szép nőnek is hatalmasak az igényei, akkor milyenek lehetnek egy igazán szép nőnek?
Az illetékes lánynak nincsenek mellei, csak feneke és viszonylag helyes arca. De már tahitin szeretne nyaralni, a Mercedest és a BMW-t és a vállalkozókat keresi, aki mellett kényelmes az élet. Neki, akinek se végzettsége, se vagyona nincsen, jó helyre szeretné betenni a lábát.
Nyilván ez kényelmesebb, mint összejönni egy helyes férfivel, akinek átlagfizetése van és vele együtt szükséges fizetni a megélhetés költségeit.
Borzasztó, hogy ez a mai világ mit alakított ki.
Kérdező, keress olyat akkor aki nem szép, vagy nem igazán szép, főleg ha Te sem vagy egy Adonisz.Fölöslegesen hergeled magad ezen a kérdésen. Vannak nők akik anyagiasak és vannak akik a tényleges értékeket nézik a másikban. És férfiak is vannak ilyenek, bármilyen fura.
Meg kell találni azt, aki minden szempontból megfelel.
Miért kéne már adonisznak lenni ahhoz, hogy keressek egy szép nőt?
Ne haragudjál, de azért jöjjek össze a sarokboltban a Gizivel, mert elvan szállva az agya a szép nőknek?
"Vannak nők akik anyagiasak és vannak akik a tényleges értékeket nézik a másikban."
Helyesbítenék: Vannak nők akik anyagiasak, és vannak nők akik erről hazudoznak.
A likeokat meg feldughatjáktok a seggtekbe, mert annyit ér. Értelmes férfi nem kezd nővel, nem fog neki ott puncsolni meg "likeolgatni". Ha mellet akar verni, meg osztani az észt h ő szrta a spanyol viaszt, ám tegye, az értelmes férfi meg félrenéz, azt hazamegy birodalmába, amiről a mellveregető csak álmodik és nem tudja ésszel összerakni miért nem olyan az élete amilyet szeretne. Nincs ezzel baj, csak ez megmutatkozik a születési rátában és kizárólag ez.
Jó. Akkor egyedülállóak maradtok,ennyi. Aztán hogy ne legyek anonim egy anonim oldalon? Szívesen leirnam a nevemet,de nem akarok ilyen idiotakkal vitatkozni azon a profilomon,amin intelligens értelmes és nem ilyen szélsőséges nézeteket valló emberekkel való kommunikációra használok.
Ha nem nézel ki adonisznak akkor kinek kell a fullos no? Nem hiszem el,hogy a saját ligadban nem találsz olyan not,aki nem a pénzre megy. Akkor most mi is mondjuk azt nőket hogy az összes pasi meg csak dugni akar? Körülbelül ennyi valóságalapja van a te allitasodnak is. Senki nem mondta,hogy nincs olyan no,aki a pénzre megy. Van, nyilván, én ilyet a környezetemben nem ismerek, de biztos van. De kategorikusan kijelenteni,hős márpedig az összes erre megy,hülyeség,és ezzel csak magatokat egetitek. Higgyétek el,engem baromira nem erdekel,hogy lesz e valaki,aki elviseli a nyomorék gondolatmeneteteket,de arra kérlek,hogy ilyen gondolkodással ne vállaljatok gyereket,mert csak a világ idiotainak számát gyarapitjatok majd. Koszonom!
Persze, hát ha valaki megmeri mondani manapság az igazságot a rendszer ellen, akkor általánosságban igaz, hogy szélsőségesnek mondják.
Pedig ez nem nem az.
Bocsánat, szerinted csak az adonisznak van fullos nője? Hát nem inkább a pénzes zsáknak! Az összes pasi dugni akar, az nem ugyanaz, mert azok nem az anyagiakkal összefüggésben akarnak dugni.
" nem erdekel,hogy lesz e valaki,aki elviseli a nyomorék gondolatmeneteteket,de arra kérlek,hogy ilyen gondolkodással ne vállaljatok gyereket,mert csak a világ idiotainak számát gyarapitjatok majd. Koszonom!"
Figyelj kis csillag, több oldal, több kérdés alá is bepofátlankodsz.
Majd mi azt eldöntjük, hogy mikor vállalunk gyereket.
Inkább nektek kéne egészséges értékrend alapján élni és létezni.
Akkor ez a kérdés sem jött volna létre, ha minden rendben lenne.
Tanuljál meg ékezeteket írni! Okés?
Amíg egy nő azt hiszi, hogy nem probléma, ha a pénzre meg adoniszra hajtanak , akár azért mert úgyis minden férfi dugni akar, az régen rossz.
Mert nem bírjátok felfogni ti nők, hogy a hús vár-ember cselekménye és a tárgyilagos anyagiasság nem azonos értékrend.
Innentől kezdve teljesen mindegy hogy ki-mit kar, ha ti emberek vagytok a lábatokon és nem a pénz határoz meg benneteket.
Úgyhogy megkérlek még egyszer, hogy te , aki más kérdések alá is, anonim létedre, felelősség nélkül bemész, inkább tanulj meg ékezetet írni.
Az anonim fórum sem az egysíkú embereknek készült, hanem azoknak, akik a valós igazságokat sorakoztatják, nem pedig azt, ami valakinek!valakiknek kényelmes.
Én már csak azt nem értem, hogy milyen jogon várja el egy ember azt a másiktól, amiben Ő nem üti meg a mércét... Ez olyan, mintha én elvárnám a másiktól a hűséget, de én minden nekem tetsző emberre rávetném magam....
Rendben, sok olyan van, hogy a szépségért cserébe, a férfi anyagi biztonságot nyújt a nőnek.. de itt is játszik a valamit-valamiért..
Ha te sem gazdag, sem értelmes( mert ha az lennél nem lennének ilyen undormány megnyilvánulásaid), és még gazdag sem vagy... akkor vegyél már vissza az elvárásokból, az isten szerelmére már.. nevetséges vagy :))
Két fajta szép nő van, az egyik vissza él a szépségével, és érdekből házasodik, a másik meg értelmes, tisztában van az adottságaival, és értelemben hozzá hasonló partnert keres. Az utóbbinál lehetne esélyed, de csak akkor, ha észosztáskor kicsit tovább álltál volna sorba.. mondjuk egy kis érzelmi érettség is rád férne, de ebbe inkább nem megyek bele.
57: Az érzelmi intelligenciát azt hagyjuk, mert azok a nők, akik kapásból célirányosan választanak és kerülik a férfiak bizonyos csoportjait, ott érzelmi intelligencia nincsen. Azért mert neked a fejedben, csak ez a két női kategória létezik, az mutatja, hogy nulla élettapasztalatod van a nőkről.
Az hogy felveted a tényt, hogy nem vagyok gazdag és ez is egy indok lehet, mutatja a primitívségedet.
Értelmesebb ember vagyok nálad, a buta fejeddel arra nem jöttél rá, hogy egy ilyen kérdés miértjét a nők okozták.
Milyen elvárás az szerinted, hogy nem szeretnék összeállni a 300 kilós Gizivel, mert én sem vagyok 300 kilós? Miért nagy elvárás a te tudatlan fejednek a testet-testért elv? Teste az egy férfinek is van, nem csak a nőknek.
Ott van a baj, hogy ti már hozzászoktatok ahhoz, hogy a szép női test az igények párja. Jobb ha elmész.
Telefonról írok,nem mindig ír ékezetet. Tudok ékezeteket használni,ne aggódj,de nincs annyi türelmem hozzad,hogy erre szánjam az időmet. Miért is más ?
Ugyanolyan szar értékrenddel rendelkeznek akkor a férfiak is. Nem mindegy,hogy valaki azért dug,hogy pénzt kapjon vagy azért,hogy ő legyen a “helyi bika”? Szerintem teljesen mindegy. A továbbiakban nem kívánok kommentelni,mert egyszerűen már nem lehet neked mit mondani. Elég világos,hogy a no aki neked bejött egy pcsa volt,és valószínűleg helyetted egy tehetősebb pasit fogott ki,akit talán kedvelt is. De te ebből az egészből csak annyit veszel le,hogy biztos azért ő rá esett a választás,mert több pénze volt.
És akkor mi van,ha sokan allitjak?Akkor az biztosan úgy is van. Meg amúgy a föld is lapos és a holokauszt sem történt meg,mert sokan meg ezeket állítják és értenek együtt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!