Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egy átlagosan szép nőnek is hatalmasak az igényei, akkor milyenek lehetnek egy igazán szép nőnek?
Az illetékes lánynak nincsenek mellei, csak feneke és viszonylag helyes arca. De már tahitin szeretne nyaralni, a Mercedest és a BMW-t és a vállalkozókat keresi, aki mellett kényelmes az élet. Neki, akinek se végzettsége, se vagyona nincsen, jó helyre szeretné betenni a lábát.
Nyilván ez kényelmesebb, mint összejönni egy helyes férfivel, akinek átlagfizetése van és vele együtt szükséges fizetni a megélhetés költségeit.
Borzasztó, hogy ez a mai világ mit alakított ki.
1: Az inkább borzasztóbb!, hogy akinek melle és feneke van, az a pénzhatalmi világelit babája.
2: Persze, könnyű általánosításra hivatkozni mindig, mint semhogy elismerjük, hogy a mai rendszerben ez az állapot gyűrűzött fel és még csak rosszabb lesz.
3: Nem tudom, de érdekes, hogy Magyarországon nem talált. Ennyi férfiből. Nemdebár?
Nekem van mellem/fenekem, nem rossz az alakom, és szerényen átlagos nőnek véleményezem magam. Eszem is van, talpraesett vagyok, dolgozom, jövedelmem van, otthonom, autóm, tehát tulajdonképpen nem vagyok rossz "parti" egy pasi számára.
Pont a fentiek miatt viszont nincs szükségem arra,hogy egy pasi eltartson, nincs igényem nagyobb luxusra mint amit magam is finanszírozni tudok.
Akivel ismerkedem annál csak azt tartom fontosnak,hogy hasonlóan tevékeny legye, dolgozzon, legyenek reális céljai, és ne legyen adóssága. Nem érdekel az,hogy hová visz nyaralni, hogy luxusautója van, és gyémántgyűrűt vesz nekem.Sőt, engem például határozottan zavarna ha jóval vagyonosabb lenne mint én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!