Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfiként én úgy látom, hogy a huszonéveseket tekintve a férfiakon belül nagyobb a helyes arcúak aránya, mint a magukat nem sminkelő nőkön belül a szép arcúak aránya. Nők és férfiak, mi erről a véleményetek?
Semmit. Mert egyáltalán nem érdekel,hogy melyik nemben van több helyes pofival rendelkező.
26N
Nekem fura, amikor valaki a nők/férfiak szebbek dolgokról beszél. Van az átlag, ami a többség. A legtöbb ember átlagos. Nincs különbség az átlagos nők és férfiak aránya között.
A különbség annyi, hogy a férfiak igényei kicsit kisebbek és a nőknél több dolog számít szépnek.
Én nő vagyok, szerintem a nők általában szebbek, de csak azért, mert igényesebbek és adnak magukra. A férfiak többsége felveszi a három nappal ezelőtti pólót a földről, zoknit szintén, és úgy megy ki az utcára. A bőrükkel nem foglalkoznak, a hajuk lobonc, meg se fésülik.
Tudom, nem így hat, de nem a férfiak ellen akarok beszélni. Az én barátom is ilyen, mint amit leírtam, mégis vonzódom hozzá. Csak ez az általános helyzet.
Egyetértek. Sok nőtársam csak a sminknek, egyéb optikai tuningnak köszönhetően szép/szebb, natúran majdnem olyan rondák lennének, mint én.
(29N)
Nem gondolom így és az ellenkezőjét sem. Meg férfiként nehéz megítélni, mi számít nálunk helyesnek, szépnek 🤷 A reklámokban látott szuperhelyes csávók (rövidre nyírt szakáll, hegyes orr, napbarnított arc) nekem pl lennének az eseteim, ha nő lennék. Szóval passz.
A nők arányát sem figyelem különösképpen. Tény viszont, hogy a smink nem mindenkinek válik a javára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!