Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg/leszbikus párok között nagyobb a megértés és a ragaszkodás, mint egy férfi és egy nő között?
Leszbikus párból ismerek ilyet.
Meleg férfit többet is ismerek, de nekik jellemzően csak barátság extrákkal kapcsolataik vannak, egy zárt közösségen belül mindenki mindenkivel, és nincs kimondottan párkapcsolatuk. Tipikus pasik: csak szex, semmi érzelem, a szerelem addig tart, amíg nem kaphatja meg.
Azért az szerintem túlzás, hogy a legkevésbé sem, hetero pároknál gyakran látom a szerepjátszást (értsd: mindenki viselkedjen a nemének megfelelően), és az egymás problémáiba való belehelyezkedés teljes hiányát, mintha nem is beszélnének egy nyelvet.
4-es válaszoló, ha nem tudsz hozzászólni, minek ugatsz?
Szánalmas hulladék agyhalott.
Mivel nem volt leszbikus kapcsolatom, így nehéz erre felelni, de én férfiakkal jobban megértetem magam, mint nőkkel.
27N
Nagy általánosságban azt látom, hogy igen. Egynemű párok között nincs az a gusztustalan hozzáállás, ami hetero pároknál szinte elvárás, hogy a másikat valamilyen szinten lenézik. Pl ahány párt ismertem eddig, mindegyiknél jelen volt a szemforgatással egybekötött "ugh nők/férfiak" felsóhajtás. Persze ez csak így önmagában nem baj, de érzékelteti, hogy az emberek úgy néznek a másik nemre, mintha egy teljesen másik faj lennének (bár ezt ezen az oldalon nem kell bemutatni)
Továbbá nem jellemző annyira a kapcsolaton belüli alá-fölé rendeltséghez, és felesleges nemi szerepekhez való ragaszkodás sem, ami egyértelműen pozitívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!