Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfiként én úgy látom, hogy a huszonéveseket tekintve a férfiakon belül nagyobb a helyes arcúak aránya, mint a magukat nem sminkelő nőkön belül a szép arcúak aránya. Nők és férfiak, mi erről a véleményetek?
Sok nő idő előtt tönkreteszi magát. A bőrét a sok sminkkel (már egészen fiatalon), hajdestéssel, az állandó frizura váltogatással stb. Akkor a műköröm, műszempilla, póthaj, festett/tetovált szemöldökről ne is szólva. Plusz az ótvar, igénytelen tetoválások.
Radásul a nőkre jellemző meg a már már kényszeredett "tisztálkodás", a minden napos túlzásba vitt mindenféle "vegyszer" használata. (tusfürdő, sampon, ilyen olyan kencék a test különböző pontjaira és ezek végtelen mennyiségű kombinációja).
Nem szavaznék, de a legtöbb nő jobban járna ha ezek legalább egy részét elhagyná. Akkor talán a valóban természetes állapot lenne a normális, a megszokott.
17 Bár nem Kérdező vagyok, de kíváncsiságból próbáltam keresni :) Hát kihívás, hiszen a legtöbb netes kép eleve reklám, illusztráció, sztár, hiúsági profilkép... ha meg rákeresel, akkor vagy direkt elborzasztásra készült képek jönnek fel, ahol a sminkes arc profi beállításban tündököl, a másik meg egy kialvatlan selfie, vagy persze pont láthatatlan sminket hirdet, vagy hiába a büszke "smink nélkül is szép vagyok" címke, azért nőként nézve egyértelműen befigyel minimum egy szájfény és szempillaspirál :D A magáncélra készült pl. családi dokumentarista fotókon meg sminkben sem szokott senki kifejezetten szép lenni, mert piros a szeme és hülye képet vág :)
Talán ezeket találtam neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!