Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egy átlagosan szép nőnek is hatalmasak az igényei, akkor milyenek lehetnek egy igazán szép nőnek?
Az illetékes lánynak nincsenek mellei, csak feneke és viszonylag helyes arca. De már tahitin szeretne nyaralni, a Mercedest és a BMW-t és a vállalkozókat keresi, aki mellett kényelmes az élet. Neki, akinek se végzettsége, se vagyona nincsen, jó helyre szeretné betenni a lábát.
Nyilván ez kényelmesebb, mint összejönni egy helyes férfivel, akinek átlagfizetése van és vele együtt szükséges fizetni a megélhetés költségeit.
Borzasztó, hogy ez a mai világ mit alakított ki.
Te valami igazán elcseszett körben foroghatsz,ha csak olyan párokat látsz magad körül,ahol a pasi pénzes a no meg aztán fudejolnezki. Kezdjük ott,hogy akkor ezek alapján teljes joggal állíthatom,hogy az összes pasi sekélyes,mert csak a szép nők kellenek nekik,aki átlagos vagy csúnya arra meg rá sem néznek. Ugyanennyi joggal kijelenthetem,de attól nem lesz nagyobb valóságalapja.
Vagy nem utazol tömegközlekedésen a sznobizmusod miatt,vagy vak vagy,de nem hiszem el,hogy meg nem lattal teljesen normális párokat. Tele van teltebb,vékonyabb,magasabb és alacsonyabb párokkal minden tömegközlekedési eszköz.
Én elhiszem,hogy szar lehet pár nélkül lenni(bár nem tudom ugye :D ),de attól meg nem a világ összes nojet kene okolni.
Szerinted melyik normális no akarna összejönni egy olyan pasival(mert a férfi jelzőt nagyon nem erdemled ki),aki azon rinyal,hogy szép not csak a gazdag foszerek kapnak? Saját magadat minősíted ezzel a véleménnyel. Engem mindig dicsérték a férfiak,szép nőnek tartanak és én is annak tartom magam,mégsem vártam el soha egyetlen pasitol sem,hogy csak ő fizessen,meg akkor sem,ha jobb anyagi körülmények között élt. A mostani párom is tehetősebb,mint en(ismerkedeskor nem tudtam erről),mégis rendszeresen én hívom meg kávézni vagy palacsintazni.
21N
nem a tömegközlekedésen van a hangsúly, meg azon a buta jellemzésen, amit leírtál.Szerinted kit kellene okolni? Akinek azért nagy az arca, mert most sincsen egyedül és nem kell hasonló problémával küzdenie?
Talán azért nem kell, mert más dolga sincsen ha jól néz ki, csakhogy válogasson és széttegye annak a lábát, akinek éppen akarja, miközben a másik oldal küzd érte?
Szerinted ez az írás megszületett volna, ha ilyen állapotok ki nem alakultak volna? Nem az a kérdés, hogy a normális nő összeakarna-e jönni ilyen pasival!
Ő se normális esetben, se ilyen esetben nyilván nem akar, csak ez már kínos neki. Akit te normális nőnek tartasz, az nem normális, ez célzás is egyben.
Gratulálok, ha rendszeresen hívod meg nagyokos! De téged ki kérdezett? Úgy közlöd az infókat, mintha ez természetes lenne. Attól még, hogy a párod kapott egy állítólagos normális testet, attól még sok másik férfi van egyedül és már jóllehet 2 lehetősége van:
Összeáll a sarokboltban levő 300 kilós Gizivel, aki nem kell senkinek.
Függetlenül attól, hogy helyes pasi-e vagy sem. Különben egyedül marad.
VAGY: Felküzdi magát tehetős emberré. Mert hogy itt egykönnyen nem lesz női érintés, az fix. Köszönhetően a mai elkorcsosult rendszernek, érdekvilágnak.
Hát kérlek szépen visszatérve,a fő gondolatmenetedre, mellel-fenékkel megáldott nőket átlagkeresetű, hétköznapi ember mellett talán a 80-as években lehetett látni. A ritkaságokat meg a hagyjuk. Lottónyertesből is kevés van...
De akkor mit szeretnél? Mindenkinek alanyi jogon jusson baratno,mert az úgy igazságos ?
Hat elárulok valamit,az élet minden,csak nem igazságos. Lehet azt mondani,hogy ez szar meg nem így kene lennie,de attól meg így volt,van és lesz.
Nem azért nem vagyok egyedül,mert ne lennék életképes,hanem mert jobb párban boldognak lenni,mint önmagam boldogsaganak örülni. Te meg csak ne pampogj nekem,aki arra képtelen volt eddigi életében,hogy EGYETLEN not is meghoditson. Én tettem érte,sokat dolgoztam azért,hogy olyan életem és párom legyen,amilyen.
21N
De amúgy meg most épp te degradalod le azokat a nőket,akiknek “nincs melle meg feneke”,mert hogy akinek mindkettő van,az nem kezd átlagos pasival.
Na ENNÉL nagyobb hülyeséget is rég hallottam. Az a baj,hogy ilyen hozzáállással hiába lesz pénzed,barátnőt nem fogsz kapni. Maximum lesz egy szép,kitartott rbancod.
21N
Az, hogy ti nektek nőknek azonnal az ágyába és a karjaiba kerül valaki, ha úgy akarjátok, az igazságos? Ha már alanyi jogról beszélünk, ti mennyit tesztek érte anyagilag, vagy mentális befektetésben, hogy megkapjátok a férfit, ha éppen úgy akarjátok? Hát marhára semmit, mert a nemek közötti különbözőségek miatt bőven elég, ha jól néztek ki!
Nálunk férfiaknál fordítva ez már nem így van.
21 évesen mit tudsz te még az életről? Tudod te hogy ki vagyok én, milyen szakma volt az életem része, vagy hogy mit éltem át eddig?
A hódítás ügyében könnyen van az, aki elvárja, hogy udvaroljanak neki és végül eldönti, hogy akar -e valamit azzal szemben, aki küzd érte.
A nemek közötti különbözőségek miatt nagy az arcod. De amúgy nincs mire.
27-es : Írásodban hülyeséget írsz. Rosszul értelmezed a dolgokat.
Én azt akarom, hogy akinek melle van és feneke az szálljon le a földre és viselkedjen kapható, szerethető emberként. Nem merthogy...hanem a különbséget írtam le, te félreértelmezed.
Akinek mind kettő van, az kezdjen átlagos keresetű, helyes férfival.
Hagyja abba a magát gazdagoknak tartogató, néhai maszturbáló életet.
Nehéz a felfogásod.
Gondolj bele. Ha választhatsz két ugyanolyan no között,kívül belül ugyan azt nyújtják,akkor melyiket választod? Aki 100-at keres vagy aki 500-at?
Ugye,hogy a másodikat. Az elsőre nem lehet családot alapozni,márpedig ha egy no elmegy szülni,ő lesz otthon a gyerekkel,a fizetéséről javarészt elesik,szóval a férfi lesz a kenyér kereső,szóval ilyen szempontból igenis számít.
A nemi szerepek évezredek óta ugyanazok,mint ma. Akkor is a no döntötte el,hogy kinek teszi szét a lábat,mint most. Kit szeretnél ezért a továbbiakban okolni? Szar az evolúció.
Én sem kellettem minden olyan srácnak,aki nekem tetszett. Ez nem így működik. Esetleg minden második pasi meg akar dugni. De kapcsoaltot ebből szerinted mennyi akar ?
A korom miatt lehet élet tapasztalatom,ugyanis én sem ismerlek téged de ez fordítva is így van.
21N
"nincsenek mellei, csak feneke" :))) te most komolyan ezzel azonosítod a szépséget?? Jajj csúnya gonosz lány... hogy képzeli hogy gazdag pasik után megy... hisz nincsenek mellei!!! :)) És ha lesz melle, mert megcsináltatja, akkor már egyúttal joga is lesz a gazdag pasikhoz?
Nőj fel már kérlek...nem a pénz sóvár buxák életét kell alapul venni, akiknek "csak" a feneke jó.. néztél már körül egy étterem dolgozói között? Nem jutott eszedbe elhívni a mosogató lány egy randira? Vagy a szürke kisegeret, akinek a könyvtár a kedvenc helye? Esetleg a pénztárost a közértből? A 2 gyerekes de elvált, kedves mosolygós nőt, aki egyedül neveli a gyerekeit?
Ne akard erőszakkal arra kényszeríteni az általad "átlagosnak" titulált nőket, hogy a magad fajtákkal kezdjenek, hanem inkább te keresgélj olyan körökben, ahol esélyed van...
Az ilyenekkel mint te az a legnagyobb probléma, hogy amíg sír a szájuk hogy az "átlag" nők rájuk sem néznek, addig ők a tényleg átlag illetve nem a legszebb nőkre rá sem néznek.
"Szerinted ez az írás megszületett volna, ha ilyen állapotok ki nem alakultak volna?"
Nem az állapotokkal van a baj, hanem az agyaddal. Bocsi, de ilyen mentalitású pasi elől minden nő menekül. ne csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!