Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Lapos
Kicsi
Közepes
Nagy
Óriási
38 szavazat
1/6 anonim válasza:
Sok férfi (mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok) sajnos a méretre teszi az első voksát, aztán csak a formára.
Ez miatt is találhat nehezebben párt egy kisebb fenekű hölgyemény.
Viszont az egy normális hapek lesz, aki nem a méretre megy.
Pedig sokkal vonzóbb szerintem egy kisebb, de kerek popsi, mint egy nagyobb, de formátlan.
2/6 anonim válasza:
Minél nagyobb, annál jobban tetszik.
3/6 anonim válasza:
#1 Miután nem volt olyan opció, hogy formás, maradt a nagy. Persze óriási különbség van egy sportos, kerek fenék és egy lötyögős nagy fenék között.
4/6 anonim válasza:
Ez az adott nőtől függ, van akinek ez, van akinek az áll jobban, szerintem mindegyik kategóriára láthattunk már "szép" példákat.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
"Viszont az egy normális hapek lesz, aki nem a méretre megy."
A normális hapek az, aki nem a fenék alapján valaszt barátnőt, nem pedig az, aki a formát helyezi előre a mérettel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!