Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francért olyan férfiakat találok, akik szexre hajtanak?
Annyi mindent megpróbáltam már. Odafigyeltem, hogy más és típusú férfiakkal ismerkedjek. Mindig váratom őket, nem nagyon hosszú ideig, de nincs az, hogy csettintésre megkapnak. Nem gondolom magam analfabétának, el lehet velem beszélgetni rengeteg dologról. Van bőven jó belső tulajdonságom. És mégis ez történik folyamatosan. Nyilván látom, hogy rengeteg normális férfi van a környezetemben is. Szóval, tisztában vagyok azzal, hogy én rontok el valamit. De mégis mi lehet az?
A fusztrált nők/férfiak kérem kíméljenek. Én sem vagyok jó passzban.
"Ha kizárjuk azt a tényt, hogy kizárólag a pasik azon felső 5-10%-val vagy hajlandó ismerkedni akik BÁRKIT megkaphatnak, akkor a következő problémák lehetnek még"
Ne mondj rólam tényeket, nem ismersz.(szerencsére)
A többi opciók közül a legtöbb nem igaz és van néhány, ami értelmes férfit nem zavar.
Azt pedig nem tudom hol olvastátok, hogy fél évet váratom a férfiakat az első aktussal... Nonsense.
39.válaszoló!
Fuuuu de nem szeretnéd értelmezni a kérdéseimet(vagy nem is tudod) és csak kötözködni tudsz.:D
"1. Ha valaki tartós párkapcsolatban sem szeretne főzni (értsd, nem hajlandó) az a férfiak nagy részének nogo. NEM PROBLÉMA HA NEM TUD! De ha nem is hajlandó próbálkozni, az baj. Járj naponta étterembe, remélem fizeted. JA, és etesd a gyereket is 7/7 étteremből. (u.i: nem tudok, de szoktam főzni :D )"
Anyukám is tud,még is ritkán szokott.Apukám is jól mozog a konyhában,még is ritkaságszámba megy a főztje otthon.Hogy miért?:1.Nincs idejük rá.2.van pénzük és meg tehetik azt,hogy a belvárosban menüzzenek.Mivel a szüleimmel együtt élek,így azt eszem általában,mint ők.Ne aggódj,sem tőled,sem a leendő páromtól nem várom el,hogy fizesse.Később is remélem ki fogom tudni fizetni ezt az életszínvonalat(Svájcban tervezek diploma után dolgozni,ott megfizetik és megbecsülik az orvosokat.)Erről ennyit.
"2. Engem nem zavar, hha a párom hozzám képest túlképzett, ha ő szerzett egy doktorit gratulálok hozzá. Ha 2-vel több nyelven beszél mint én, örülök neki. Ha véletlen zavarna utóbbit pl megtanulnám. De amikor valaki betegesen vonzódik szakmunkásokhoz diplomásként az ott kialakuló értelmi különbségek általában egyik fél számára legalább riasztóak (pl érveléstechnikában 10/10 vesztes, maximum erőszakos tud lenni a másik fél, az meg az értelmeset húzza fel)"
Akkor te "csak"egy szakmunkás vagy vagy éppen nem tudod elfogadni azt a tényt diplomásként,hogy az IQ és EQ nem papír kérdése?Hogy papír nélkül is lehet Csehov drámáiról beszélgetni,Newton törvényeiről elmélkedni vagy éppen az itáliai reneszánszról nézni egy dokumentum filmet közösen?
"3. Sajnos nem ismerek egyetlen olyan nőt sem, aki a párjának a saját tudásából / örökségéből jómódot biztosított (értsd, ő adta a nagyobb részt a háztartásbeli költségekhez pl). Olyat ismerek egyedül, hogy a lány szülei pénzesek voltak, majd addig hintázott farokról farokra, amíg nem talált olyan párt magának, aki biztosítani tudta a szüleitől megszokott életszínvonalat. Namost ha ő vesz 23 bikinit és 15 szemceruzát / hét akkor az nagy számok törvénye szerint az én pénzemből fog történni, legjobb esetben a családi kassza terhére (nem, páron belül van saját kassza rész, de pl én sem veszek Ford Mustangot meg régi sportkocsikat csak mert alapvetően kicentizve, de megtehetném)"
Ebből az állításból lejön,hogy te megveted a nőket,lekicsinyíted őket.Nem tudom,hogy hol mozogsz,de az én környezetemben sok független,jómódú,értelmes tanuló vagy dolgozó lány vagy.Én is jó családból származom,utasított vissza srác,mert száméra zavaró volt ez.Nem várom el,hogy a leendő párom finanszírozza ezeket.Nyilván azért vannak céljaim,ambícióim,hogy később is megtehessem azokat,amiket most.(Nem,nem a pénz miatt leszek orvos.Magánügyem,hogy miért ezt a pályát választottam.)
Nagyon igazad van #42.
Ezt jó volt olvasni.
Köszi!:)Az itteni férfiaknak nem tetszik,de ők a besavanyodott,álmaik hercegnőjét kergető réteg főleg.
Ne aggódj,lesz majd normális férfi az életetben. Jönni fog!
#42-44
Majdnem mondtam miért mész Svájcba, de aztán rájöttem, te vagy az, aki 2 évet csúszik az orvosin, ahova azért ment, mert valami tartós betegsége van, egyébként meg másik témáknál azzal büszkélkedik, hogy ő mekkora császár, mert neki doktor lesz a neve előtt.
Ha az első hsz-emet elolvastad volna alaposan és értően "vagy nem is tudod és csak kötözködni tudsz", akkor ott volt, hogy nem is hajlandó próbálkozni a főzéssel. Ez az ami elriasztja a férfiak többségét tartós párkapcsolat esetén, amikor egy nőnek nettó undora van minden fajta házimunkától. (Nem, nem mind az ő feladata....) A többi a te belemagyarázásod. A fenét nem érdekli, hogy apád meg anyád a belvárosban megeszik egy menüt. Mind a kettő képes megfogni a fakanalat ha kell. Ennyiről szólt a story, nem kell mást belemagyarázni.
Szakmunkás...... Msc-vel.... nincs több kérdésem. Mutass már egy olyan szakmunkást / érettségizettet, aki valóban rendelkezik műveltséggel, logikus gondolkodással. Olvasott Csehovot és még emlékszik rá. Egyébként Neked tényleg az a jó párkapcsolat amikor a Három nővér műelemzése folyik a nappaliban vacsora után? Ne nevettess.
Nem vetem meg, csak te pontosan miért mész Svájcba? A pénzért. All about the money. Egyébként itthon a nőket nem fizetik meg, rendszerint olyan szakmákban helyezkednek el, amikben nem lehet sokat / annyit keresni mint a férfias szakmákban. (Mielőtt még belemagyarázod, szerintem sem feltétlen helyes ez....) De látod, Mo-on ez az általános helyzet.
Kedves kérdező meg akkor gondolkodjon el azon a pár opción, ami "ami értelmes férfit nem zavar", lehet ott van Blöki elásva. (Ja, meg ott, hogy az értő olvasás Neked sem megy, lévén én azt a pozitív tulajdonságot feltételeztem rólad, hogy "kizárólag a pasik azon felső 5-10%-val vagy hajlandó ismerkedni akik BÁRKIT megkaphatnak....")
Te képzelődsz utolsó.:D Milyen két év csúszásról beszélsz? Hol vágtam föl azzal,hogy orvosira járok? Szerintem kb.sehova sem írok ebben a téma körben...
De akkor személyeskedjünk.
1.Nem értem miért baj,ha egy nő nem akar főzni. Miért a nő dolga amúgy is? Takarításra is ott van a bejárónő. És nem,nem várom el,hogy a nő helyett mindent a pasi végezzen.
De amúgy megvan,te lehetsz az a megkeresedett alak,aki a Tinderen értelmiségi nőt keres,mert neki nem jó a szakmunkás. Olyan igényekkel,hogy azokat lehetetlen egyszerre teljesíteni. Viszont fel volt háborodva,hogy miért nem jön össze a dolog. Vaaaagy van ennél jobb ötletem,lehetsz az a felhasználó,aki priviben győzködött,hogy randizzak vele,mert tőle otthon elvárják az egyetemista/diploplomás barátnőt.
Te jöttél amúgy a szakmunkás vs diplomás különbséggel. Amit én teljesen el tudnék fogadni,ellenben te nem. Akkor ki a felvágós? Hmm? Nos szerintem az IQ és EQ az egyetlen olyan dolog egy kapcsolatban,aminek egyeznie kell. Sport,hobbi,stb.már olyan,hogy áthidalható lehet
"Kedves kérdező meg akkor gondolkodjon el azon a pár opción, ami "ami értelmes férfit nem zavar", lehet ott van Blöki elásva."
Semmi okot nem adtam arra, hogy ilyen lekezelő hangnemben beszélj velem. Ne mondd meg nekem, hogy min gondolkodjak el. Egyébként sem akarok olyan férfitől semmit, akinek ilyen szaros apróságok kizáró oknak számítanak. Mint pl, hogy tudok-e főzni. Ja, bocsika... hogy van-e kedvem főzni. Hagyjuk már.
Te biztos óriási nagy gasztronómiai zseni vagy, egy michelin csillagos séf.
Mondom ezt úgy, hogy imádok és tudok is főzőcskézni.
Tuti azért vagy ennyire, de ennyire okos és bölcs, mert neked oly fenomenális párkapcsolatod van. Ha van egyáltalán...
Mindenképp tőled kérek majd pár óra útmutatást és nevelői mondatokat a szerelemről és annak megtalálásáról.
Kösziii. :) Remélem, hogy így lesz. Kívánok neked is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!