Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarta 4 év korkülönbség az én javamra? Más férfiakat is zavar ez?
Szerintem nem számít a kor, 4 év nem sok
Más, ha mondjuk 15-19 a felállás, de 33-37 tök rendben van.
Haja... ha listát írnék róla, hogy milyen hülye indokokkal pattintottak már nők, akkor egy több estés standup commedy-t lehetne csinálni belőlük.
Üdvözöllek abban a világban, ahol az ilyesmi számít ;)
Szerintem is csak egy kifogás volt a korod, nagyon gyanús, hogy ez közvetlenül az után történt, hogy megmondtad neki, te komoly kapcsolatban gondolkodsz. Nem akart átverni és még húzni az idődet, ebből a szempontból korrekt volt, azt viszont gondolom nem volt töke elmondani, hogy ő csak alkalmiban gondolkodott éppen. Biztosan nem a korod volt a problémája, ha az lett volna, nem ismerkedett volna veled már az elejétől fogva.
De egyébként ha ennyire zavaró lenne, azzal sem tudnál mit kezdeni. Engem is zavar, ha fiatalabb a férfi nálam, sajnálom, mondjuk én bele se megyek semmilyen ismerkedésbe úgy, hogy tudom, de pont emiatt nem is venném zokon, ha valakinek meg ugyanez lenne a problémája, hogy én vagyok túl "öreg" számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!